Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 жовтня 2020 р.

Конкурсна комісія визначилася з компанією-управителем багатоквартирних будинків замість «Майас Сілтумс»

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Конкурсна комісія, засідання якої відбулося в Чернігівській міській раді 27 жовтня, обрала компанію-управителя багатоквартирних будинків у Чернігові замість «Майас Сілтумс».

Як вже повідомлялося раніше,  ще 14 вересня на засіданні Комісії для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові було розглянуто звернення ТОВ «Майас Сілтумс». Підприємство звернулося з проханням надати згоду на дострокове припинення дії договорів про надання послуг з управління багатоквартирними будинками мікрорайонів «Шерстянка» та «Подусівка» і оголосити конкурс з призначення управителя на відповідні будинки.

Відповідно, рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 17.09.2020 № 386 затверджені перелік будинків, конкурсна документація та оголошений конкурс. Об’єктом конкурсу визначено групу із 90 будинків згідно з переліком. Оголошення про проведення конкурсу відповідно до Порядку було оприлюднене на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради, а також у друкованому засобі масової інформації (газета «7 дней», випуск від 24.09.2020 № 39 (985).

Протягом визначеного часу до управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради надійшла одна конкурсна пропозиція – від КП «Новозаводське». 27 жовтня на засіданні конкурсної комісії конверт з його документами був відкритий, вони перевірені й конкурсна пропозиція оголошена.

Відповідно до неї, середній тариф підприємства за послугу з управління будинком з 1 кв. м квартири – 4,99 грн, найменший (для одноповерхових будинків) – 1,33 грн.

Після обговорення комісія ухвалила рішення рекомендувати Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради внести на розгляд її виконкому проект рішення «Про призначення управителя багатоквартирного будинку» щодо КП «Новозаводське».

Пізніше в коментарі прес-службі міської ради керівник цього комунального підприємства розповів, як буде вирішуватися проблема нестачі  робітничих кадрів при прийнятті на обслуговування додаткових будинків. Комунальне підприємство має намір найняти двірників та працівників інших робітничих спеціальностей, які раніше працювали на «Майас Сілтумс».

Перелік будинків, яких стосуватиметься проект рішення виконкому, вже буде включати не 90, а 88 адрес, оскільки в строк для надання пропозицій учасниками конкурсу будинки №6 та №9 по вул. Дніпровській на загальних зборах співвласників обрали іншого управителя – ПП «Техкомсервіс».

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!