Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 травня 2022 р.

Заручитися міжнародною підтримкою у відновленні Чернігова: Владислав Атрошенко в прямому ефірі загальнонаціонального марафону розповів про мету своєї участі у Всесвітньому економічному форумі


Фото № 1

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко включився в ефір загальнонаціонального марафону прямо зі всесвітньо відомого форуму в Давосі. Очільник міста прилетів до Швейцарії, аби заручитися міжнародною підтримкою у відновленні Чернігова.

Під час включення Владислав Атрошенко розповів про те, що його мета — повернути Чернігову перспективу та тренд розвитку. Він та його команда на всіх рівнях — урядовому, муніципальному і приватних інвесторів будуть намагатися залучати для цього кошти, а також заручитися міжнародною технічною підтримкою.

— Також прошу Президента України якомога швидше подати як невідкладний законопроєкт щодо економічних преференцій для бізнесу в постраждалих регіонах, щоб люди побачили, що у міста є майбутнє та поверталися в Чернігів,  говорить Владислав Атрошенко. 

Повне відео зі включення Чернігівського міського голови дивіться нижче.

 

Нагадаємо, що Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко бере участь у Всесвітньому економічному форумі, що цими днями відбувається у Давосі (Швейцарія). Такі масштабні заходи — це не тільки дискусійні панелі, а неформальне спілкування з провідними бізнесменами, політиками та лідерами думок зі всього світу. А отже, можливість налагодити контакти, обговорити важливі питання, домовитися про фінансування для відновлення нашого міста. 

Всесвітній економічний форум — одна з найбільш знакових подій у світі бізнесу, політики, економіки. Щорічно її учасниками стають перші особи більшості країн, інвестори, бізнесмени, топ-менеджери. Загалом серед запорошених близько 2500 осіб

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!