Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 жовтня 2021 р.

Через перекриття руху на вул. Івана Мазепи в роботу громадського транспорту вносяться тимчасові зміни


Фото № 1

На період проведення ремонтних робіт, під час перекриття руху автотранспорту в м. Чернігові на ділянці вул. Івана Мазепи від Площі Перемоги до вул. Музичної з 8.00 год. 21 жовтня по 20.00 год. 23 жовтня (схема додається), вносяться наступні тимчасові зміни в роботу громадського транспорту м. Чернігова:

  • Рух тролейбусів маршруту № 4 від Автозаводу за своїм маршрутом по проспекту Миру та вул. І. Мазепи до Площі Перемоги скерувати по проспекту Перемоги до залізничного вокзалу – у прямому та зворотному напрямках.
  • Рух тролейбусів маршруту № 7 від міської лікарні № 2 за своїм маршрутом по проспекту Перемоги до Площі Перемоги продовжити до залізничного вокзалу – у прямому та зворотному напрямках.
  • Рух автобусів міських маршрутів № № 3, 17, 30, 35 і 44 від Головпоштамту за своїми маршрутами по проспекту Перемоги скерувати по вул. Попудренка, Промисловій, Музичній, Івана Мазепи і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках.
  • Рух автобусів міських маршрутів № № 36 і 47 від залізничного вокзалу за своїми маршрутами по проспекту Перемоги скерувати по вул. Жабинського, Старобілоуській, Гагаріна, Дніпровській, Попова, Текстильників, Самоквасова, Івана Мазепи і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках.

Прохання, надану інформацію взяти до уваги та заздалегідь планувати свій час.

 

За повідомленням управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!