Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 січня 2021 р.

Владислав Атрошенко звернувся до відповідальних посадових осіб держави з проханням відтермінувати введення «локдауну»


Фото № 1


 

Як і обіцяв, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернувся з листами щодо відтермінування рішення про введення «локдауну» в Україні з 8-го до 24-го січня 2021 року у зв’язку із тенденцією зниження показників захворюваності до Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, Міністра охорони здоров'я України Максима Степанова та голови Асоціації міст України Віталія Кличка.

"Індикаторні показники свідчать про стабілізацію ситуації з пандемією СOVID-19 в Україні та контрольовану ситуацію з наданням медичної допомоги у закладах охорони здоров’я. На фоні цього запровадження додаткових жорстких карантинних обмежень завдасть невиправдано тяжких наслідків для громадян, підприємців, територіальних громад та держави в цілому. Сьогодні масовий характер носять звернення представників бізнесспільноти, оскільки вони втрачають власну справу, не мають джерел доходу та коштів для утримання своїх родин", - є лейтмотивом кожного з цих трьох листів.

Прем'єр-міністра України міський голова просить врахувати викладені в листі негативні фактори та відтермінувати рішення про додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на території України, запроваджені постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 з 8 січня. Міністра охорони здоров'я просить додатково проаналізувати динаміку захворюваності та звернутися до Кабміну з такою ж пропозицією. Голову Асоціації міст України - підтримати таку ініціативу від імені цієї організації та органів місцевого самоврядування.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!