Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 листопада 2020 р.

У Чернігові комунальне підприємство та міжнародна організація спільно допомагають безпритульним тваринам


Фото № 1

У Чернігові вже протягом двох років працює комунальне підприємство "Ветеринарно-стерилізаційний центр "Крок до тварин". Останні три тижні підприємство активно співпрацює з міжнародною організацією «Чотири лапи Україна». Меморандум про співпрацю міста з організацією, яка на меценатських засадах допомагає тваринам, підписаний у жовтні, кілька тижнів тому. Наразі вже є перші результати спільного проєкту.

Про таку співпрацю у місті мріяли давно. У рамках цього проєкту відбувається обмін досвідом з ветеринарами цієї організації, які проходять практику у провідних ветклініках світу. За три тижні співпраці на базі комунального підприємства вдалося простерилізувати, вакцинувати від сказу та ідентифікувати 200 тварин. Усі роботи проводяться безкоштовно для міста. Фінансування здійснюється за кошти Європейського союзу та людей, які вболівають за долю тварин.

У Чернігові «Чотири лапи Україна» будуть працювати ще протягом цього тижня. Фахівці сподіваються відловити і простерилізувати близько 50 кішок та собак.

ТОВ «Чотири лапи Україна» є представником міжнародного благодійного фонду, який працює у багатьох країнах світу. В Україні вони працюють вже 8 років та допомагають у подоланні проблеми великої кількості безпритульних тварин.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРК «Новий Чернігів»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!