Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 вересня 2020 р.

Офіційне відкриття скейт-парку для прихильників активного відпочинку

+22
+19

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24
Фото № 25

У Чернігові сьогодні, 6 вересня, офіційно відкрили скейт-парк, що у сквері навпроти ЦУМу. Це два майданчики, де можна займатися екстремальними видами спорту: кататися на скейтбордах, самокатах, роликах і BMX-велосипедах. Ці види спорту з кожним роком знаходять все більшу кількість прихильників серед дітей та молоді. І наше місто не є виключенням. Сучасний скейт-парк стане не лише осередком сучасної молодіжної субкультури, а й простором для прихильників здорового способу життя.

Урочистості відбулися за участю чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. Він привітав усіх присутніх з відкриттям скейт-парку, який так давно вже всі очікували.

- Я думаю, що скейт-парк ми зробили не поганий, сподіваюсь, він вам подобається. У майбутньому ми зробимо ще кілька таких схожих локацій. Зараз для цього розглядаємо мікрорайон Масани, Березовий гай. Цей скейт-парк побудований за кошти платників податків - ваших батьків. Тож хочу попросити вас, щоб ви його берегли, каталися вже тільки тут і більше не пошкоджували міську інфраструктуру. Також хочу подякувати усім, хто в цьому брав участь: і підрядників, і проєктантів, - сказав міський голова.

Будівництво скейт-парку - це дворічний проєкт. Загальна його вартість - 5,6 млн грн. Зараз вже витрачено - 4 млн грн. Залишилося зробити огородження, лави та освітлення. Хоча вже зараз його можна використовувати, - додав Владислав Атрошенко.

Читайте також:

У Чернігові завершується облаштування парку для занять екстремальними видами спорту

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!