Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 травня 2020 р.

Ремонт вулиці Козацької добігає кінця. Завершити роботи мають 16 травня

+12
+9

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15

Проїзд автотранспорту по вулиці Козацькій у Чернігові мають повністю відкрити вже зранку в неділю, 17 травня. А два дні перед цим тут вкладатимуть верхній шар асфальту, що є останнім етапом поточного середнього ремонту цієї вулиці від проспекту Миру до вулиці Любецької. У другій половині дня у п’ятницю тут можна побачити, що робота кипить: працює одразу три асфальтоукладчики, а загалом різної спеціальної техніки – до двох десятків. Почавши вранці на перехресті з проспектом Миру, ближче до 15 години будівельники вже проклали асфальт до будинку №26, тобто приблизно на половину відстані.

Як розповів Олександр Харчук - керівник шляхо-будівельного підприємства, яке виконує ці роботи, -  довжина ділянки що ремонтується – 2,2 кілометри, площа - 25 000 квадратних метрів.  Вже виконані тут роботи складалися з вирівнювання (підняття) бордюрів, вирівнювання старого асфальтного покриття шляхом зрізання його верхнього шару спеціальною фрезою, укладання нижнього вирівнюючого шару асфальтного покриття з дрібнозернистої гарячої суміші товщиною 3,5-4 см. А зараз влаштовують фінальний верхній шар асфальтного покриття завтовшки 5 см, вже з іншого виду гарячої дрібнозернистої суміші.

Він уточнив, що бордюрні блоки тут у переважній більшості не мінялися: вони з граніту і цілі, тому лише перевстановлені відповідно до проєкту. Замінена лише незначна частина блоків, які були з піщанику – на гранітні.

Загальна вартість ремонту цієї вулиці – близько 20 млн грн.

До цього ремонту асфальтне покриття на вулиці Козацькій не мінялося кілька десятків років.

 

Нагадування: зараз у Чернігові дорожні роботи з перекриттям руху тривають також на двох важливих автомагістралях центральної частини міста:

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!