Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 лютого 2020 р.

Які дороги планують ремонтувати в Чернігові цього року – перша інформація


Фото № 1

Адреси дорожних робіт у Чернігові в сезоні 2020 вперше були публічно названі цього тижня. Про них сказав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради 11 лютого.

- Ми хочемо в цьому році доробити базові напрямки, більш-менш вулиці Шевченка, Рокоссовського, Героїв Чорнобиля, Козацьку, напрямок «Масани» - вул.Незалежності. У наступному році планується відновлення вул.Любецької, проспекту Миру. Лишається відкритим питання щодо вул. Мазепи від «танку» до кругу на «Хімволокно». Також у цьому році ми хочемо завернути транспорт, який йде по окружній, на перехресті з вулицею 1 Травня наліво в Олександрівку, на вулицю Малиновського. І вивести цей потік через «Сіверянку». Окрім того, на цей рік є плани деякі транспортні вузли зробити більш сучасними, щоб це вирішило питання значно збільшеної кількості автомобілів у місті, - зазначив міський голова.

Перед цим на нараді представили результат комп’ютерного моделювання пропускної здатності перевантаженої ділянки вулиці 77 Гвардійської дивізії при різних варіантах облаштування перехресть. А саме, при перехрестях, регульованих світлофорами, і тих же перехрестях з круговим рухом. Комп'ютерне дослідження показало, що перехрестя з рухом по колу пропускають значно більше машин.

Разом з тим, точний адресний план ремонту доріг міста Чернігова на цей рік ще доопрацьовується. Більш повна інформація на цю тему буде оприлюднюватися на офіційному сайті Чернігівської міської ради по мірі її появи.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!