Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 січня 2020 р.

Для гостей міста у Чернігові створили каталог туристичних об'єктів


Фото № 1

У нашому місті ще в грудні презентували каталог туристичних об'єктів Чернігова. Головною його метою є створення єдиної довідкової бази для спрощення пошуку туристами інформації про заклади культури, харчування та відпочинку. Цей каталог - міський проєкт; для всіх закладів-учасників розміщення інформації в ньому є безкоштовним. 

Учасниками його втілення були студенти Національного університету «Чернігівська політехніка», замовниками - відділ туризму управління культури та туризму Чернігівської міської ради та Туристичний інформаційний центр. 

На сьогодні каталог ще продовжує формуватися. Заклади туріндустрії можуть додати в нього інформацію про себе, заповнивши спеціальні анкети. Щоби їх одержати, потрібно звернутися до міського Туристичного інформаційного центру телефоном (0462) 675 035, (093)6317708 або через сторінки "Туристичний інформаційний центр" чи "Каталог туристичних об'єктів Чернігова" в соцмережі Facebook.

Побачити вже готові сторінки каталогу можна тут.

Детально про все щодо створення каталогу туристичних об'єктів Чернігова - у програмі «Тема дня» телеканалу UA:Чернігів, гостями якої 21 січня були начальник управління культури та туризму Чернігівської міської ради Олександр Шевчук та його заступниця Катерина Литвин.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!