Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 грудня 2019 р.

Презентація каталогу туристичних об'єктів Чернігова

+8
+5

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11

24 грудня в Туристичному інформаційному центрі відбулась презентація каталогу туристичних об'єктів Чернігова. Це каталог, який буде актуальний в прийдешньому туристичному сезоні, за допомогою якого гості міста зможуть знайти саме ту інформацію, яку вони шукають. Основна мета – формування єдиної довідкової бази усіх відповідних закладів, які є в Чернігові, та спрощення пошуку інформації про заклади культури, харчування та відпочинку.

Основними учасниками проєкту є студенти Національного університету «Чернігівська політехніка», відділ туризму управління культури та туризму Чернігівської міської ради та Туристичний інформаційний центр. Були розроблені три спеціальні анкети для закладів харчування, проживання і культури, за якими відбувався збір інформації. Всього було опрацьовано 205 відповідних закладів, але, на жаль, лише 90 установ долучились до заповнення анкет.

Електронна версія каталогу буде доступна для перегляду усіх бажаючих з кінця січня, а саме у соцмережах на сторінці Chernihiv Tourist Information Center. Друкована версія каталогу очікується на початок туристичного сезону.

Під час презентації за активну участь у створенні каталогу туристичних об’єктів Чернігова студентам вручені відповідні сертифікати.

 

   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!