Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 грудня 2019 р.

Звіт міського голови: Місто дбає про відновлення спортивної інфраструктури

+22
+19

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24
Фото № 25

Спорт - важливий і має фінансуватися на належному рівні, а не за залишковим принципом, як це було до 2016-го року. Саме тому у Чернігові фінансування галузі збільшили більше, ніж втричі, в порівнянні з 2014-м. Місто дбає про відновлення старої і занедбаної спортивної інфраструктури, і будує нову.

Так, ще минулого року з боку 34-ї школи на Шерстянці була недобудова басейну. Закинутий котлован не додавав ні у позитивному вигляді, ні в безпеці дітей, і вже у серпні 2019-го тут відкрили нове футбольне поле зі штучним покриттям. Школа вперше отримала власний майданчик, і дітям більше не треба ходити займатися фізкультурою далеко від школи. Цьогоріч такі ж майданчики відкрили у школах №2 та 16.

З 2018 року за міською Програмою, яка здійснюється у співфінансуванні з держбюджетом, де більша частина - гроші міста, поля зі штучним покриттям зробили у 1, 12 та 35 школах.  

У місті також встановлено 47 повноформатних дитячих і 18 спортивних майданчиків.

Ремонтуються і приміщення спортивних клубів та клубів за місцем проживання.

Цієї весни відкрили для відвідування оновлене приміщення спортшколи «Авангард». Ще два роки тому будівля повільно занепадала. Після того, як приміщення передали у користування спортсменам, які займаються вільною боротьбою, місто виділило необхідні кошти для ремонту. Тут провели ремонт від цокольного поверху до даху, який замінили повністю. Виконані як зовнішні роботи, так і внутрішні: нові душові, роздягальні, облаштовані дві зали  - тренажерна і для боротьби з якісним покриттям.

Також спортивним школам коштом міського бюджету закуповують необхідний інвентар. Вже два роки для підтримки обдарованих і талановитих спортсменів місто виплачує їм персональні премії. До того ж, грошові винагороди за визначні заслуги в спорті вручають спортсменам та їх тренерам.

Читайте також: Для медичних закладів Чернігова за 2016-2018 роки придбано обладнання на 95 млн грн - майже у 8 разів більше, ніж за попередні 3 роки

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!