Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 липня 2023 р.

Про роботу КП "Новозаводське", відновлення житлового фонду та підготовку до опалювального сезону – у програмі "На часі"


Фото № 1

Про функції та завдання КП "Новозаводське" та як вони змінились із початком повномасштабного вторгнення, а також про відновлення житлового фонду, укриття, підготовку до опалювального сезону та роботу підприємства, говорили з керівником підприємства Олександром Антоновим у програмі "На часі" телеканалу "Новий Чернігів".

За його словами, в обслуговуванні підприємства 525 житлових будинків, з яких 131 одноповерховий. Це найстаріший житловий фонд у Чернігові. Пошкоджень та руйнувань внаслідок обстрілів армією рф зазнали 308 будинків, з них  24 з прямим влучанням. На сьогодні всі відновлені по периметру, за виключенням багатоповерхівки по вул. Чорновола, 15 — 1-й та 2-й під’їзд підлягають демонтажу.

Зокрема, 10 тисяч кв. м покрівлі були відновлені до початку опалювального сезону минулого року. Також виконувались роботи зі скління в місцях загального користування 2,5 тис. кв.м. Щоб запустити теплопостачання, необхідно було відновити 727 погонних метрів будинкових мереж.

Відновлювальні роботи виконувалися переважно силами комунального підприємства, окрім тих будинків, де через прямі влучання необхідно було виконувати капітальний ремонт. Разом із тим допомагали колеги і з інших міст — Хмельницького та Івано-Франківська.

Детальніше про роботу комунального підприємства в умовах воєнного стану у відеосюжеті телеканалу «Новий Чернігів».

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!