Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 липня 2023 р.

"Закликаю депутатів брати активну участь у підготовці до засідання сесії": Олександр Ломако під час погоджувальної ради

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

27 липня відбулося засідання погоджувальної ради у межах підготовки до 33-ої (позачергової) сесії Чернігівської міської ради VIIІ скликання. Його провів в.о. міського голови Олександр Ломако. Участь  взяли заступники міського голови, керівники депутатських фракцій і комісій, а також начальники управлінь та відділів. Було розглянуто та обговорено  порядок денний сесії міської ради, яка відбудеться 31 липня. 

Станом на зараз його сформовано із 47 питань, включаючи "Депутатські запити" та "Різне". Після засідання погоджувальної ради його опрацьовуватимуть в постійних депутатських комісіях. 

 — Закликаю депутатів всіх фракцій брати активну участь у підготовці сесії, пленарному засіданні — це та задача, яку перед нами ставлять всі наші виборці.

Також хотів би закликати й інші структури, не пов'язані з міською радою, правоохоронні, в тому числі, не займатися тим, чим займалися кілька попередніх сесій з перешкоджання роботі міської ради і спробам зриву засідань. У нас є опція проведення сесій в режимі онлайн і, я переконаний, що якщо буде заблокована сесія в понеділок, то ми наступного тижня проведемо її онлайн.  Тому не треба витрачати час і кошти платників податків, які краще спрямувати на боротьбу зі злочинами, диверсантами та особами, які загрожують  нацбезпеці України — в міській раді таких немає. Я думаю в понеділок ми конструктивно проведемо сесію і розглянемо всі питання. Спокійно. Без замінувань та інших перешкод, — закликав депутатів до роботи  Олександр Ломако. 

Значну частину проєктів рішення складають такі, що стосуються цільових місцевих програм, що були оновлені та продовжені у зв’язку із завершенням терміну дії попередніх. Серед них, наприклад:  Програма надання одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2024-2025 рр., Програма модернізації їдалень та харчоблоків у закладах освіти м.Чернігова на 2024-2026 рр., Програма поліпшення матеріально-технічної бази закладів освіти м. Чернігова на 2024-2026 рр., Програма поліпшення гігієнічних умов у закладах освіти м.Чернігова на 2024-2026 рр., Програма надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова на 2024-2028 рр., Програма розвитку фізичної культури та спорту у м. Чернігові на 2024-2028 рр. та інші. 

З порядком денним можна ознайомитися тут та проєктами рішень позачергової сесії тут

Пресслужба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!