Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 березня 2023 р.

У Чернігові ще 23 членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України виплатять одноразову матеріальну допомогу


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У Чернігові ще 23 особам буде надана одноразова матеріальна допомога, як членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України. Загальна сума такої виплати становить понад 1,217 млн грн.

Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 16 березня.

Нагадаємо, у грудні минулого року запрацювала Програма надання одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2023 рік (зі змінами), відповідно до якої сім’ям загиблих чернігівців виплачується одноразова матеріальна допомога, що становить 10 мінімальних заробітних плат, встановлених чинним законодавством станом на 1 січня 2023 року. Також додатково передбачена й виплата разової грошової компенсації за виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника загиблим Захисникам і Захисницям України на загальну суму до 20 тисяч гривень, але не більше фактичних витрат.

В поточному році таку матеріальну допомогу вже отримали 67 осіб на загальну суму майже 4,372 млн грн. Разову компенсацію за виготовлення та встановлення надмогильного пам'ятника виплатили 3 особам на загальну суму 60 тис. грн.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!