Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 вересня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення Всесвітнього дня прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day!»"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

07 вересня 2018 року                                                                                                                     № 248-р


Про проведення Всесвітнього
дня прибирання та благоустрою
територій «World Clean Up Day!»

 

З метою наведення і підтримки належного санітарного стану в  м. Чернігові, подальшого благоустрою та озеленення міських територій,  форм власності і підпорядкування, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:  

1. Провести Всесвітній день прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day!»в м. Чернігові – 15 вересня 2018 року.                            

2. Деснянській та Новозаводській районним у місті Чернігові радам (Грецький В. М., Кузнецова-Молодчая Т. С.) провести відповідну роботу з комунальними та іншим підприємствами, установами та організаціями міста, незалежно від форм власності та підпорядкування щодо організації прибирання,  власних, прилеглих територій, зелених зон міста, здійснювати їх кординацію та забезпечити їх кординацію вивезення сміття з місць проведення акції. 

3. Керівникам вищих навчальних закладів, технікумів, коледжів та вищих професійних училищ забезпечити участь студентів у прибиранні та наведенні санітарного стану територій, про проведену роботу проінформувати районні у  м. Чернігові ради. 

4. Забезпечити прибирання та вивезення сміття: 

4.1 Комунальному підприємству «АТП-2528» Чернігівської міської ради (Волок Р. В.) вздовж вулично-дорожньої мережі та з місць проведення акції.

4.2 Комунальному підприємству «Зеленбуд» Чернігівської міської ради (Старіков Р. М.)  з зелених зон, парків, скверів у центральній та історичній частині міста та з місць проведення акції. 

5. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.) посилити контроль за виконанням «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова», затверджених рішенням Чернігівської міської ради в редакції від 29 липня 2011 року, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності в частині прибирання власних, прилеглих територій.     

6. Комунальному підприємству «АТП-2528» міської ради(Волок Р. В.)  при проведенні Всесвітнього дня прибирання організувати безкоштовне прийняття сміття на полігон із знешкодження твердих побутових відходів від всіх учасників акції. 

7. Прес-службі Чернігівської міської ради (Подорван А.Ф.) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації та на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради інформації про Всесвітній день прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day!», закликати громадян міста, політичні партії та громадські організації взяти участь у наведенні та підтриманні чистоти у місті. 

8. Кординаційну діяльність з громадськими організаціями щодо проведення Всесвітнього дня прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day!»,  покласти на заступника міського голови Ломако О. А. 

9. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


 

Міський голова                                                                                         В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!