Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 вересня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про нагородження Почесною грамотою та оголошення Подяки"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

31 серпня 2018 року                                                                                                                     № 236-р

 
Про нагородження
Почесною грамотою
та оголошення Подяки

 

1. Відповідно до Положення про Почесну грамоту Чернігівської міської ради та виконавчого комітету, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63 (зі змінами), нагородити Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету зі здійсненням преміювання в розмірі 373 гривні кожному за рахунок коштів, передбачених кошторисом на 2018 рік:

1.1. ЛУДАНИКА Романа Вікторовича, тренера-викладача з кікбоксингу комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа "Україна" Чернігівської міської ради, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у місті Чернігові та з нагоди професійного свята – Дня фізичної культури і спорту.

1.2. Полковника внутрішньої служби ЛЮБИЧА Олександра Анатолійовича, доцента кафедри економіки та соціальних дисциплін Академії Державної пенітенціарної служби, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 40-річчя від дня створення Академії Державної пенітенціарної служби.

1.3. ЛЕМЕШКА Бориса Валеріановича, слюсаря з механоскладальних робіт 6-го розряду дочірнього підприємства "Хімтекстильмаш-Сервіс", за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника.

1.4. КОСТЮКА Михайла Михайловича, слюсаря-ремонтника служби по ремонту інструментальної оснастки товариства з обмеженою відповідальністю "Український кардан", за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника.

1.5. ХОЛОДИЛО Оксану Володимирівну, старшого секретаря Деснянського районного суду міста Чернігова, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня юриста.

1.6. ГЕРАСИМЕНКО Аллу Миколаївну, головного спеціаліста – економіста бюджетного відділу фінансового управління Чернігівської міської ради, за сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди              55-річчя від дня народження.

2. Відповідно до Положення про Подяку Чернігівського міського голови, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради                     від 19 березня 2007 року № 63, оголосити Подяку Чернігівського міського голови:

2.1. БАРАШУ Ігорю Михайловичу, фізичній особі-підприємцю, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня підприємця.

2.2. За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у місті Чернігові та з нагоди професійного свята – Дня фізичної культури і спорту:

– ЄРМОЛЕНКО Ірині Миколаївні, тренеру-викладачу з волейболу комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа "Чернігів" Чернігівської міської ради;

– КОСТЮЧКУ Михайлу Володимировичу, тренеру-викладачу з боксу комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа "Атлет" Чернігівської міської ради;

– КРУПКУ Тимофію Олександровичу, вихованцю-спортсмену комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа "Атлет" Чернігівської міської ради;

– ФОМІНІЙ Любові Олександрівні, медичній сестрі комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа "Україна" Чернігівської міської ради.

2.3. За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 40-річчя від дня створення Академії Державної пенітенціарної служби:

– ДОНІЙ Наталії Євгенівні, доценту кафедри економіки та соціальних дисциплін Академії Державної пенітенціарної служби;

– старшому лейтенанту внутрішньої служби МЕЛАЩЕНКО Анні Олександрівні, заступнику начальника інтендантсько-господарчого відділу Академії Державної пенітенціарної служби.

2.4. ЗВЕНИГОРОДСЬКОМУ Олександру Михайловичу, доценту кафедри кримінального, кримінально-виконавчого права та кримінології Академії Державної пенітенціарної служби, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 40-річчя від дня створення Академії Державної пенітенціарної служби.

2.5. НАУМЕНКО Катерині Григорівні, провідному економісту планово-економічного відділу товариства з обмеженою відповідальністю "Український кардан", за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника.

2.6. КОВАЛЮ Миколі Олександровичу, налагоджувальнику автоматичних ліній та агрегатних верстатів дільниці по виготовленню деталей вантажних карданних валів товариства з обмеженою відповідальністю "Український кардан", за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника.

2.7. За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня юриста:

– МИСНИКУ Олександру Валерійовичу, судовому розпоряднику Деснянського районного суду міста Чернігова;

– ЮРЧУКУ Едуарду Едуардовичу, головному спеціалісту Деснянського районного суду міста Чернігова.

2.8. ДАНІЛОВІЙ Валентині Володимирівні, викладачу по класу фортепіано комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська музична школа № 1 ім. С. В. Вільконського», за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 70-річчя від дня народження.

Підстава:

протокол засідання комісії з питань нагородження Чернігівської  міської ради від 31.08.2018 № 25.

 

 

Міський голова                                                                                                  В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!