Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 серпня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про відзначення у м. Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

14 серпня 2018 року                                                                                                                     № 217-р


Про відзначення у м. Чернігові
Дня Державного Прапора України
та Дня Незалежності України

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» і з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України:

1. Провести заходи з відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України у м. Чернігові.

2. Утворити організаційний комітет з підготовки і відзначення у місті Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України (далі – організаційний комітет) згідно з додатком.

3. Доручити організаційному комітету розробити та затвердити план заходів з підготовки і відзначення у м. Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України (далі – План заходів).

4. Деснянській (Грецький В. М.) та Новозаводській (Кузнєцова-Молодчая Т. С.) районним у місті Чернігові радам, управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради забезпечити неухильне виконання Плану заходів.

5. Провести з 19 до 30 серпня 2018 року міський фестиваль культури і мистецтв, присвячений Дню Незалежності України.

6. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) розробити та затвердити Програму фестивалю та організувати її виконання.

7. Провести загальноміські святкові заходи 23-25 серпня 2018 року на території Красної площі.

8. Комунальному підприємству «Міський Палац культури імені В’ячеслава Радченка» Чернігівської міської ради (Должикова І. О.) та комунальному клубному закладу «Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді» Чернігівської міської ради (Гуревич В. А.) забезпечити участь творчих колективів та солістів міста у заходах згідно з Планом заходів.

9. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) та управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) розробити план-схему розташування об’єктів під час проведення заходів відповідно до Плану заходів.

10. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Гоголь  М. О.), комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) організувати матеріально-технічне забезпечення заходів шляхом монтажу (демонтажу) 8 (восьми) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) та електрообладнання для підключення 8 (восьми) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі), сценічних комплексів та звукової апаратури до джерел електричного струму на території Красної площі відповідно до Плану заходів.

11. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Гоголь М. О.) відповідно до плану-схеми:

11.1. З метою ефективної реалізації Планів заходів залучати на договірних засадах суб’єктів гоcподарювання, що мають намір здійснювати роздрібну торгівлю продукцією власного виробництва, кондитерськими виробами, продукцією ресторанного господарства, в тому числі пивом;

11.2. Зобов’язати суб’єктів гоcподарювання, залучених до святкової торгівлі, утримувати торгівельні об’єкти, освітлювальні прилади зовнішнього оформлення у належному стані.  

12. Суб’єктам господарювання при здійсненні виїзної торгівлі дотримуватись Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369.

13. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід згідно з Планом заходів.

14. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити:

14.1. Встановлення засобів обмеження руху автотранспорту на Красній площі згідно схеми;

14.2. Встановлення контейнерів для сміття та біотуалетів на території Красної площі;

14.3. Упорядкування та прибирання території в місцях проведення заходів згідно з Планом заходів;

15. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.) забезпечити недопущення несанкціонованої торгівлі та самовільного заняття території проведення масового заходу для цілей господарської діяльності та розміщення торгівельних об’єктів.

16. Управлінню патрульної поліції у Чернігівській області Департаменту патрульної поліції (Думич А. А.), Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області (Реберг В. К.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку під час руху колони на території проведення масового заходу.

17. На час проведення заходів обмежити рух транспорту, за виключенням обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів, відповідно до Плану заходів.

18. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

19. Управлінню транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради (Рижий О. М.) передбачити зміну маршрутів громадського транспорту на час проведення заходів.

20. Чернігівському міському відділу ДСНС України в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити протипожежні заходи під час проведення заходів відповідно до Плану заходів.

21. Видатки на проведення заходів, пов’язаних з підготовкою і відзначенням у м. Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, проведенням фестивалю здійснити за рахунок бюджетних коштів, передбачених на фінансування заходів управлінь та відділів, комунальних підприємств міської ради, відповідальних за проведення вказаних заходів, на 2018 рік, та спонсорських надходжень.

22. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення та анонс заходів, пов’язаних з підготовкою і відзначенням у м. Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

23. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

 

Міський голова                                                                                                 В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!