Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 грудня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про військовий облік у 2017 році та завдання на 2018 рік"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

15 грудня 2017 року                                                                                                   № 364-р


Про військовий облік
у 2017 році та завдання на
2018 рік

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 33 Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу», пункту 53, 81 Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 р. № 921, з метою забезпечення функціонування системи військового обліку:

1. Затвердити план перевірок стану військового обліку на адміністративній території міста Чернігова у 2018 році згідно з додатком 1.

2. Затвердити план звіряння облікових даних підприємств, установ та організацій незалежно від підпорядкування та форми власності, що перебувають на адміністративній території міста Чернігова з обліковими даними Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату згідно з додатком 2.

3. Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від підпорядкування та форми власності, що перебувають на адміністративній території міста Чернігова:

3.1. Організувати роботу щодо ведення військового обліку відповідно до діючого законодавства.

3.2. Організувати функціонування системи військового обліку міста шляхом співпраці та сприяння Чернігівському об’єднаному міському військовому комісаріату у відповідності до діючого законодавства.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенко С. І. та на заступника міського голови Хоніч О. П.



Міський голова                                                                                             В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!