Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 грудня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення в м. Чернігові заходів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

11 грудня 2017 року                                                                                                   № 358-р


Про проведення в м. Чернігові заходів
до Дня вшанування учасників ліквідації
наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС:

1. 14 грудня 2017 року провести заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення в місті Чернігові заходів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (далі – організаційний комітет) та План заходів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у м. Чернігові (далі – План заходів), що додаються.

3. Управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради забезпечити виконання Плану заходів.

4. Видатки на виконання Плану заходів здійснити за рахунок бюджетних коштів, передбачених на фінансування заходів управлінь та відділів, комунальних підприємств міської ради, відповідальних за виконання Плану заходів, на 2017 рік.

5. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення масових заходів згідно з Планом заходів.

6. Управлінню охорони здоров’я міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення заходів.

7. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення заходів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - керуючого справами виконкому Фесенка С.І. 

 

 

 

Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!