Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 листопада 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про нагородження Почесною грамотою та оголошення Подяки"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 15 листопада 2017  року                                                                                                  № 329-р


Про нагородження
Почесною грамотою
та оголошення Подяки

 

1. Відповідно до Положення про Почесну грамоту Чернігівської міської ради та виконавчого комітету, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63 (зі змінами), нагородити Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету зі здійсненням преміювання в розмірі 373 гривні кожному за рахунок коштів, передбачених кошторисом на 2017 рік:

1.1. ПАРХОМЕНКО Марію Євстахіївну, голову ревізійної комісії Чернігівської міської громадської організації «Союз інвалідів від трудового каліцтва та професійного захворювання», за активну громадську позицію та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

1.2. За сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування:

– КОЛИЧЕВУ Ольгу Юріївну, головного спеціаліста – юрисконсульта відділу кадрової та юридичної роботи управління освіти Чернігівської міської ради;

– КОЧЕРГУ Інну Віталіївну, заступника начальника управління – начальника відділу фінансів підприємств комунальної власності та з питань нових форм господарювання фінансового управління Чернігівської міської ради;

1.3. ШИКІНА Віктора Степановича, завідувача відділу соціально-економічного розвитку та благоустрою району Деснянської районної у місті Чернігові ради, за багаторічну сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

1.4. ЛАТЕНКО Ольгу Володимирівну, помічника судді Деснянського районного суду міста Чернігова, за сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.

1.5. КАШУБУ Миколу Олексійовича, адвоката, за сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури.

2. Відповідно до Положення про Почесну грамоту Чернігівської міської ради та виконавчого комітету, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63 (зі змінами), нагородити Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету колектив Чернігівської міської благодійної організації батьків і дітей інвалідів з дитинства «Логос», за активну громадську і благодійну діяльність та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

3. Відповідно до Положення про Подяку Чернігівського міського голови, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63, оголосити Подяку Чернігівського міського   голови:

3.1. За активну громадську позицію та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю:

– ГОНЧАР Катерині Максимівні, члену правління Чернігівської міської громадської організації «Союз інвалідів від трудового каліцтва та професійного захворювання»;

– СИЛІЧЕНКУ Олексію Ігоровичу, волонтеру громадської організації «Чернігівська міська асоціація «Конкордія»;

– ШУРУТІ Тетяні Іванівні, члену правління Чернігівської міської громадської організації «Союз інвалідів від трудового каліцтва та професійного захворювання».

3.2. ЛИСИЦІ Світлані Вікторівні, начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності фінансового управління Деснянської районної у місті Чернігові ради, за багаторічну сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

3.3. СТОЯНУ Володимиру Григоровичу, капітану команди                   «Ветеран – Десна Чернігів» (м. Чернігів), за вагомий особистий внесок у справу розвитку і популяризації футболу на Чернігівщині та з нагоди головного футбольного свята року «Футбольна Сіверщина – 2017».

3.4. За сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду:

– КРИВОНОСУ Олександру Івановичу, провідному інспектору відділу інформаційно-технічного забезпечення та статистики Господарського суду Чернігівської області; 

– ЛЕБЕДЄВУ Олексію Геннадійовичу, судовому розпоряднику Деснянського районного суду міста Чернігова;

– РАЗУМЕЙКО Катерині Миколаївні, секретарю судових засідань Деснянського районного суду міста Чернігова.

3.5. ПОЛУБОТКО Олесі Олексіївні, провідному інспектору відділу документального забезпечення (канцелярія) Господарського суду Чернігівської області, за багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.

3.6. ІВАХНО Людмилі Федосіївні, прибиральниці службових приміщень у Господарському суді Чернігівської області, за багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня працівників суду.

3.7. За сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури, адвокатам:

– АНТОНЕНКО Людмилі Анатоліївні;

– КРУЧЕК Ользі Олександрівні;

– ЛЄСКОВУ Валентину Олександровичу.

3.8. За багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників статистики:

– МУРЗІ Вікторії Михайлівні, заступнику начальника відділу збирання даних вибіркових обстежень населення Головного управління статистики у Чернігівській області;

– СЕНЧЕНКО Олені Юріївні, завідувачу сектору обробки даних статистики виробництва та послуг управління обробки даних економічної статистики Головного управління статистики у Чернігівській області.

Підстава:

протокол засідання комісії з питань нагородження Чернігівської міської ради від 15.11.2017 № 45.

 

 

 

Міський голова                                                                                             В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!