Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 листопада 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про затвердження Переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

3 листопада 2017 року                                                                                                          № 313-р


Про затвердження Переліку
інвестиційних програм і проектів
регіонального розвитку

 

Відповідно до рішення регіональної конкурсної комісії з оцінки та забезпечення проведення відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області (далі регіональна конкурсна комісія) про оголошення додаткового конкурсу:

1. Затвердити перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися у 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області та визначити відповідальними за подання заявок структурні підрозділи згідно з додатком.

2. Відповідальним структурним підрозділам забезпечити термінове подання документів необхідних для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області до регіональної конкурсної комісії та реєстрацію заявки на сайті ДФРР.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов'язків. 

 

Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!