Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 жовтня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення заходу «Фестиваль молока-2017»"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

27 вересня 2017 року                                                                                                          № 277-р


Про проведення заходу
«Фестиваль молока-2017» 

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про Національну поліцію», на виконання розпорядження Голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про проведення обласного заходу «Фестиваль молока-2017» від 1 вересня 2017 року № 441:

1. Провести захід «Фестиваль молока-2017» (далі – Фестиваль) на території Центрального парку культури та відпочинку 1 жовтня 2017 року.

2. Організатору Заходу – Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації, розробити та довести до виконавців програму Фестивалю (далі – Програма).

3. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) забезпечити участь у Фестивалі ведучих та солістів відповідно до Програми.

4. Комунальному підприємству «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради забезпечити надання сцени, звукової та звукопідсилюючої апаратури під час проведення Фестивалю відповідно до Програми.

5. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) та комунальному підприємству «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради (Хольченков В. Є.) розробити план розташування об’єктів під час проведення Фестивалю.

6. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Шевченко О. О.), комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) організувати матеріально-технічне забезпечення заходів шляхом монтажу (демонтажу) 1 (однієї) тимчасової конструкції (об’єкту торгівлі) та електрообладнання для підключення 1 (однієї) тимчасової конструкції (об’єкту торгівлі), сценічного комплексу та звукової апаратури до джерел електричного струму у Центральному парку культури та відпочинку.

7. Управлінню патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції (Леонов О. В.) вжити заходи з організації безпеки дорожнього руху, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Центрального парку культури та відпочинку.

8. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити публічну безпеку на території Центрального парку культури та відпочинку.

9. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Куц Я. В.) та комунальному підприємству «Зеленбуд» Чернігівської міської ради (Старіков Р. М.) забезпечити виконання робіт з упорядкування території Центрального парку культури та відпочинку.

10. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення Фестивалю.

11. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.) забезпечити недопущення несанкціонованої торгівлі та самовільного заняття території проведення заходів у Центральному парку культури та відпочинку для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, не передбачених планом розташування об’єктів.

12. Чернігівському міському відділу ДСНС України в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити пожежну безпеку на території Центрального парку культури та відпочинку під час проведення Фестивалю.

13. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організатором Фестивалю.

14. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити висвітлення заходів.

15. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Ломако О. А. 

 

 

Заступник міського голови                                                                         О. А. Ломако

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!