Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 вересня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення Всеукраїнської акції «Автопробіг містами України з нагоди 500-річчя Реформації» в м. Чернігові"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

14 вересня 2017 року                                                                                                          № 265-р


Про проведення Всеукраїнської акції «Автопробіг
містами України з нагоди 500-річчя Реформації» в
м. Чернігові

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про Національну поліцію», з метою проведення Всеукраїнської акції «Автопробіг містами України з нагоди 500-річчя Реформації» в м. Чернігові 15 вересня 2017 року:

1. Організатору заходів, релігійній організації Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження») (далі – Організатору):

1.1. Розробити,  погодити зі службами Чернігівської міської ради та довести до виконавців цього розпорядження Програму проведення заходів;

1.2. Скласти схему руху колони з 20 автомобілів (далі – Схема) до місця проведення урочистої частини заходу з 10.00 до 12.00 15 вересня 2017 року, погодити її з Управлінням патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції та Чернігівським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області і довести до виконавців цього розпорядження.

2. Начальнику управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Леонову О. В., у разі погодження Схеми:

2.1. Вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху у місцях проведення заходу відповідно до Схеми;

2.2. Забезпечити супровід автоколони за маршрутом руху відповідно до Схеми;

2.3. Вжити заходів для організації місця паркування 20 автомобілів біля Красної площі о 12.00 15 вересня 2017 року;

2.4. Забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходу. 

3. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходу.

4. Начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради Ткачу А. В. забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

5. Начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради Куцу Я. В. забезпечити:

5.1. Прибирання території у місцях проведення заходів;

5.2. Підключення сценічного комплексу на території Алеї Героїв до мереж електроживлення для проведення урочистої частини заходу з 15.30 до 20.00 15 вересня 2017 року.

6. Начальнику комунального підприємства «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради Хрустицькому В. А., управлінню патрульної поліції у м. Чернігові Департаменту патрульної поліції Леонову О. В. забезпечити недопущення несанкціонованої торгівлі та самовільне заняття території проведення заходів для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів.

7. Начальнику управління транспорту і зв’язку Чернігівської міської ради Горбаню Ю. В., у разі погодження Схеми, передбачити зміну маршрутів громадського транспорту на час проведення заходу.

8. Начальнику прес-служби міської ради Чусь Н. М. забезпечити висвітлення заходів.

9. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Ломако О. А. 

 

 

Міський голова                                                                                            В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!