Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 травня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2017 році"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

3 травня 2017 року                                                                                     № 143-р


Про відзначення Дня пам’яті
та примирення і 72-ї річниці перемоги
над нацизмом у Другій світовій війні
у м. Чернігові у 2017 році

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України «Про відзначення у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» від 28 березня 2017 року № 84/2017, з метою увічнення безсмертного подвигу українського народу у роки Другої світової війни, вшанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу і незалежність нашої Батьківщини, патріотичного виховання, збереження традицій шанобливого ставлення до людей старшого покоління:

1. Провести у м. Чернігові заходи з нагоди  Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2017 році.

2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2017 році, що додається.

3. Затвердити План заходів з підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2017 році (далі – План заходів), що додається.

4. Деснянській та Новозаводській районним у місті Чернігові радам, управлінням та відділам Чернігівської міської ради забезпечити виконання Плану заходів.

5. Оплату видатків на підготовку та проведення заходів здійснити згідно із затвердженими кошторисними призначеннями на 2017 рік по управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради, відповідальним за проведення вказаних у Плані заходів.

6. Відділу господарського та транспортного забезпечення Чернігівської міської ради (Мішок В. М.) забезпечити придбання квітів відповідно до Плану заходів.

7. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) надати медичний супровід відповідно до Плану заходів.

8. Управлінню транспорту і зв’язку Чернігівської міської ради (Горбань Ю. В.) організувати надання транспорту для перевезення учасників заходів відповідно до Плану заходів.

9. Начальнику управління патрульної поліції у м. Чернігові (Леонов О. В.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення масових заходів.

На час проведення заходів обмежити рух транспорту у центральній частині міста Чернігова (Красна площа та прилеглі до неї вулиці) за виключенням громадського транспорту і обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів.

10. Начальнику Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області (Кагітін С. Ф.) забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення масових заходів.

11. Начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

12. Комунальному шляхо-будівельному підприємству Чернігівської міської ради (Ніколенко В. М.) забезпечити підключення звукової апаратури до джерел електричного струму.

13. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.):

13.1. Звернутись до осередків політичних партій та громадських організацій, що зареєстровані у місті Чернігові, з пропозицією утриматись від використання партійних прапорів чи іншої партійної символіки, а також іншої атрибутики, крім державних прапорів України, під час проведення заходів з відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2017 році.

13.2. Рекомендувати релігійним громадам міста Чернігова провести 8 травня 2017 року молебні за жертвами Другої світової війни за мир та злагоду в суспільстві.

14. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення заходів, пов’язаних з відзначенням Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2017 році.

15. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

 

Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!