Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 листопада 2016 р.

Розпорядження міського голови "Про утворення робочої групи з розробки стратегії розвитку туристичної галузі міста Чернігова на 2017 – 2021 рр."


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

18 листопада 2016 року                                                                                                           № 359-р


Про утворення робочої групи
з розробки стратегії
розвитку туристичної галузі
міста  Чернігова на 2017 – 2021 рр.

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою консолідації (координації) зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, керівників підприємств, громадськості, науковців, представників туристичної індустрії, спрямованих на розроблення стратегії розвитку туристичної галузі:

1. Утворити робочу групу з розроблення стратегії розвитку туристичної галузі м. Чернігова на 2017-2021 роки (далі – Робоча група).

2. Затвердити Положення про робочу групу з розроблення стратегії розвитку туристичної галузі в м. Чернігів на 2017-2021 роки згідно з додатком.

3. Робочій групі до 28 листопада 2016 року розробити проект стратегії розвитку туристичної галузі м. Чернігова на 2017 – 2021 роки та подати для обговорення міською радою.

3. Прес-службі (Чусь Н. М.) забезпечити поширення у засобах масової інформації вказаного проекту для обговорення громадськістю з метою врахування пропозицій та зауважень.

4. Робочій групі до 12 грудня 2016 року доопрацювати стратегію розвитку туристичної галузі м. Чернігова з урахуванням пропозицій та зауважень, що надійшли у процесі громадського обговорення.

5. Управлінню культури та туризму (Савченко О. Ф.)  внести на розгляд виконавчого комітету Чернігівської міської ради стратегію розвитку туристичної галузі м. Чернігова.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови  Хоніч О. П.

  

 

Міський голова                                                                                                        В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!