Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 листопада 2016 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення конкурсу до новорічних та різдвяних свят"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

11 листопада 2016 року                                                                                                           № 350-р


Про проведення конкурсу
до новорічних та різдвяних свят

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою якісної підготовки та забезпечення належного проведення новорічних та різдвяних свят у місті Чернігові:

1. Організувати та провести з 19 грудня  по 23 грудня  2016 року включно конкурс серед суб'єктів господарювання міста на краще святкове оформлення вітрин, фасадів об'єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення та прилеглих до них територій (далі-конкурс).

2. Затвердити Положення про  проведення конкурсу на краще оформлення вітрин, фасадів об'єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення та прилеглих до них територій  до новорічних та різдвяних свят (далі – Положення), що додається.

3. Створити організаційний комітет з проведення конкурсу на краще оформлення вітрин, фасадів  об'єктів торгівлі ресторанного господарства та побутового обслуговування населення та прилеглих до них територій  до новорічних та різдвяних свят (далі – оргкомітет) згідно з додатком.

 

 

Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!