Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 листопада 2016 р.

Розпорядження міського голови "Про нагородження Почесною грамотою та оголошення Подяки"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

20 вересня 2016 року                                                                                                               № 305-р


Про нагородження
Почесною грамотою
та оголошення Подяки

 

 

1. Відповідно до Положення про Почесну грамоту Чернігівської міської ради та виконавчого комітету, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63, нагородити Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету зі здійсненням преміювання в розмірі 100 гривень кожному за рахунок коштів, передбачених кошторисом на 2016 рік:

1.1. ДЯДЕЧКА Володимира Васильовича, керівника народного художнього колективу театру танцю "Слов'яни" комунального підприємства "Міський Палац культури" Чернігівської міської ради, за вагомий особистий внесок у розвиток культури і мистецтва міста Чернігова та з нагоди 60-річчя від дня народження.

1.2. За вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти:

– БРАНД Ірину Яківну, завідувача Чернігівського дошкільного навчального закладу №45 "Веселка" Чернігівської міської ради Чернігівської області;

– ІВАНОВУ Людмилу Григорівну, заступника директора з виховної роботи ліцею №15 м. Чернігова;

– КИРИЛЕНКО Наталію Миколаївну, директора Чернігівської загальноосвітньої школи І ступеня №25 Чернігівської міської ради Чернігівської області.

1.3. За сумлінну службу в ім'я незалежної України:

– підполковника       ДОБРИШКІНА Юрія Миколайовича, провідного інженера-випробувача відділення наукових досліджень і випробувань систем обробки інформації відділу наукових досліджень і випробувань полігонних систем управління наукових досліджень і випробувань інформаційно – вимірювальних систем та метрологічного забезпечення випробувань військової частини А4444;

– майора СВЄЖАКОВА Андрія Васильовича, начальника зміни-оперативного чергового групи бойового управління військової частини А1710.

1.4. МАНАЄНКА Сергія Миколайовича, слюсаря з механоскладальних робіт 6-го розряду дочірнього підприємства "Хімтекстильмаш-Сервіс" публічного акціонерного товариства "Хімтекстильмаш", за сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника.

1.5. СКИДАНА Дмитра Дмитровича, художнього керівника народного Аматорського хору "Діти війни", за багаторічну сумлінну працю та з нагоди 75-річчя від дня народження.

2. Відповідно до Положення про Подяку Чернігівського міського голови, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63, оголосити Подяку Чернігівського міського голови:

2.1. Раїсі ШМІДБЕРГЕР, керівнику театру танцю "Орхідея"                         м. Меммінген (Німеччина), за вагомий особистий внесок у розвиток співпраці між містами – партнерами Черніговом та Меммінгеном у галузі культури та з нагоди 60-річчя від дня народження.

2.2. За вагомий особистий внесок в організацію і вдосконалення навчально-виховного процесу та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти:

– ІЛЬЧЕНКО Людмилі Михайлівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 Чернігівської міської ради Чернігівської області;

– ОЛЕКСІЄНКО Наталії Владиславівні, вихователю-методисту Чернігівського дошкільного навчального закладу №64 "Оленка" Чернігівської міської ради Чернігівської області.

2.3. За сумлінну службу в ім'я незалежної України:

– майору ЧЕРНОНОГУ Валерію Миколайовичу, начальнику групи (авіанавідників) військової частини А1710;

– молодшому лейтенанту ТЕМІРГАЛІЄВУ Євгенію Костянтиновичу, помічнику начальника зміни групи бойового управління військової частини А1710.

2.4. ТАРАРАЦІ Наталії Олексіївні, інженеру з техніки безпеки дочірнього підприємства "Хімтекстильмаш-Сервіс" публічного акціонерного товариства "Хімтекстильмаш", за багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника.

2.5. За активну життєву позицію у вирішенні питань соціального захисту людей похилого віку та з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку, пенсіонерам:

– ПРОСЯНІК Тетяні Павлівні;

– СМОЛЯНКО Ніні Михайлівні.

Підстава:

протокол засідання комісії з питань нагородження Чернігівської міської ради від 20.09.2016 № 37.

 

 

Міський голова                                                                                      В. А. Атрошенко


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!