Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 листопада 2016 р.

Розпорядження міського голови "Про попередження щодо змін істотних умов праці Кузнецової - Молодчої Т. С."


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

1 листопада 2016 року                                                                                                           № 343-р


Про попередження щодо
змін істотних умов праці
Кузнецової - Молодчої Т. С.

 

Відповідно до Постанови КМУ від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (зі змінами), та у зв’язку з набранням чинності наказу Міністерства соціальної політики України від 18.05.2015 № 526 «Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», враховуючи  частину 3 статті 32 Кодексу законів про працю України:

1. Попередити директора Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кузнецову-Молодчую Тетяну Степанівну про зміни істотних умов праці з 01.01.2017.

2. Відділу кадрової роботи міської ради (Рубашенко Н. І.) ознайомити та забезпечити письмове попередження директора Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кузнецову-Молодчую Тетяну Степанівну з цим розпорядженням. 

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О.П.


 

 

Міський голова                                                                                      В. А. Атрошенко


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!