Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 листопада 2016 р.

Розпорядження міського голови "Про організацію військового обліку, проведення бронювання військовозобов'язаних на підприємствах, установах та організаціях, що розташовані на адміністративній території міста Чернігова"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

28 жовтня 2016 року                                                                                                           № 340-р


Про організацію військового
обліку, проведення бронювання
військовозобов'язаних на
підприємствах, установах та
організаціях, що розташовані
на адміністративній території
міста Чернігова

 

Керуючись статтями 36, 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статтею 18 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізації", статтями 15, 16 Закону України "Про оборону України", Законом України "Про військовий обов'язок і військову службу", постановою Кабінету Міністрів України від 4 лютого 2015 року № 45:

1.  Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності організувати та привести у відповідність до вимог чинного законодавства військовий облік та бронювання військовозобов'язаних.

2.  Військовому комісару Чернігівського об'єднаного міського військового комісаріату (Москалець С. В.):

2.1. організувати та провести заняття з відповідальними працівниками за ведення військового обліку комунальних підприємств міської ради та комунальних закладів управлінь міської ради 07 листопада 2016 року;

2.2. скласти план-графік до 30 листопада 2016 року перевірок військового обліку на підприємствах, установах та організаціях;

2.3. провести у взаємодії з відділом взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної, та спеціальної роботи міської ради (Ткач А. В.) та відділом кадрової роботи міської ради (Рубашенко Н. І.) перевірку стану військового обліку на підприємствах в установах та організаціях зі складанням відповідних актів.

3. Управлінню адміністративних послуг міської ради (Овсяник М. К.) надавати до Чернігівського ОМВК список підприємств, установ та організацій, які зареєстровані, знаходяться в стадії ліквідації на адміністративній території міста Чернігова.

4. Начальникам управлінь міської ради забезпечити присутність відповідальних осіб за ведення військового обліку в комунальних закладах на заняттях, ініційованих військовим комісаріатом.

5. Загальному відділу міської ради (Редік А. В.) провести розсилку затвердженого плану-графіку.

6. Підприємствам, організаціям, установам, які мають мобілізаційні завдання, здійснити бронювання військовозобов'язаних згідно з галузевими переліками.

7. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної, та спеціальної роботи міської ради (Ткач А. В.) та відділу кадрової роботи міської ради (Рубашенко Н. І.) прийняти участь у перевірках стану військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на підприємствах, установах та організаціях згідно з планом-графіком.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                                                                       В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!