Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

26 листопада 2018 року  № 593

 


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:


1. Виділити:

 

1.1. Управлінню Служби безпеки України в Чернігівській області згідно з їхнім листом від 15 листопада 2018 року № 74/16/11231, договором дарування квартири від 11 квітня 2018 року та витягом з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності

 

1.1.1. Трикімнатну, житловою площею 44,0 кв.м, квартиру № … по вулиці Курсанта Єськова, …, корпус …. Надати квартирі статус службової.

 

1.2. Комунальному підприємству «ЖЕК-10» міської ради згідно з їхнім листом від 6 листопада 2018 року № 01-12-773

 

1.2.1. Кімнату № …, житловою площею 13,6 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Кільцевій, …, що має статус гуртожитку.

 

2. Змінити статус:

 

2.1. На виконання Закону України „Про житловий фонд соціального призначення” та за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 22 листопада  2018 року включити до житлового фонду соціального призначення

 

2.1.1. Однокімнатну, житловою площею 17,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Незалежності, ….

 

2.2. За клопотанням виконавчого комітету Деснянської районної у місті Чернігові ради як органу опіки та піклування, на виконання  постанови  Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у  2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» для створення дитячих будинків сімейного типу:

 

2.2.1. Шестикімнатній, житловою площею 105,2 кв.м,  квартиру № … по вулиці Стрілецькій, … надати статус службової.

 

2.2.2. Шестикімнатній, житловою площею 95,2 кв.м,  квартиру № … по вулиці Стрілецькій, … надати статус службової.

 

3. За клопотанням виконавчого комітету Деснянської районної у місті Чернігові ради, як органу опіки та піклування, на виконання постанови  Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у  2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» видати ордери на вселення до службових житлових приміщень батькам-вихователям для спільного проживання та виховання дітей:

3.1. Азарову Ігорю Михайловичу та Азаровій Світлані Анатоліївні на службову шестикімнатну, житловою площею  105,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Стрілецькій, ….

 

3.2. Скачку Володимиру Петровичу та Скачок Тетяні Анатоліївні на службову шестикімнатну, житловою площею 95,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Стрілецькій, ….

 

Відповідно до Положення про дитячий будинок сімейного типу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2002 року № 564,  передати в користування батькам-вихователям за актами приймання - передачі майно, придбане для забезпечення функціонування дитячих будинків сімейного типу, згідно з додатком.

 

4. Надати згоду на обмін житловими приміщеннями, що мають статус соціального житла,  на виконання пункту 1 статті 25 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення» та  за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 22 листопада 2018 року,  і видати обмінні ордери:

 

4.1. Ященко Аллі Юріївні, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка міняє кімнату № …, житловою площею 13,6 кв.м, п’ятикімнатної квартири № … по вулиці Красносільського, …, що має статус соціального житла, на однокімнатну, житловою площею 17,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Незалежності, …, що має статус соціального житла.

 

4.2. Лащенко Олені Василівні, сім’я з восьми осіб (вона, п’ять доньок, два сини), яка міняє однокімнатну, житловою площею 17,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Незалежності, …, що має статус соціального житла, на кімнату № …, житловою площею 13,6 кв.м, п’ятикімнатної квартири № … по вулиці Красносільського, …, що має статус соціального житла. Враховуючи  склад сім’ї Лащенко О. В. видати обмінний ордер на п’ятикімнатну, житловою площею 75,9 кв.м, квартиру № … по вулиці Красносільського, … в цілому.

 

5. Поставити на квартирний облік:

 

5.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 

5.1.1. Терещенка Михайла Івановича, сім’я  з п’яти осіб (він, мати, дружина, син, дочка), який мешкає  у кімнаті № … комунальної квартири № …, житловою площею 11,6 кв.м, по вулиці Шевченка, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах  з 23 березня 2001 року  та у першочерговому списку за пільгою матері «Ветеран праці»  з 15 лютого 2012 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7  поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку у загальноміській черзі за місцем колишньої роботи з 23 березня 2001 року, та залишити в  першочерговому списку з 19 квітня 2010 року.

 

5.1.2. Михальченка Володимира Володимировича, одного, який зареєстрований у гуртожитку по вулиці Володимира    Глинського, … (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

5.1.3. Нікітченка Віктора Івановича, одного, який зареєстрований у гуртожитку по вулиці Шевченка, …,  згідно з підпунктом  8 пункту  13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

5.1.4. Калетніка Сергія Андрійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який мешкає у квартирі № … по вулиці 1-го Травня, …,  згідно з підпунктом  8 пункту  13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

5.2. Включити до позачергового списку:

 

5.2.1. Оседача Олексія Сергійовича, одного, який зареєстрований у гуртожитку по вулиці Шевченка, … (відсутність житла). У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 

6. Відмовити у постановці на квартирний облік:

 

6.1. Ністратову Олегу Вікторовичу, сім’я з двох осіб (він, дружина), який проживає по вулиці Фікселя, … та має статус внутрішньо переміщеної особи, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, у зв’язку з тим, що термін перебування його в Єдиній інформаційній базі  даних про внутрішньо переміщених осіб в межах міста Чернігова становить менше року, а саме – з 21 вересня 2018 року.

 

7. Внести зміни до складу сім’ї:

 

7.1. Велігорської Тетяни Василівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 18 квітня 2005 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина – Піщура Артема Володимировича за його власним бажанням.

 

7.2. Брусило Ніни Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 26 травня 2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Брусило Катерину Михайлівну, 2014 року народження.

 

7.3. Дяченко Оксани Анатоліївни, сім’я з двох осіб (вона, брат), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  27 лютого 1980 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: сестру – Дяченко Оксану Анатоліївну, одну, та брата – Сухоцького Юрія Анатолійовича, одного, залишивши у загальноміській черзі з 27 лютого 1980 року.

           

7.4. Рамусь Ірини Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік,  дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 квітня 2009 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Рамусь Марію Олександрівну, 2017 року народження.

           

7.5. Булах Ольги Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка,  онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 березня 1985 року та першочерговому списку як ветеран праці, з 17 травня 2010 року. На підставі поданої заяви розділити квартирну справу на: Булах Ольгу Михайлівну, одну, та дочку – Нагорну Галину Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), залишивши у загальноміській черзі з 18 березня 1985 року.

 

8. Виключити з першочергового списку як такого, що втратив  пільгу –

 

8.1. Солохненка Юрія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 листопада  1999 року та першочерговому списку з 18 березня 2013 року. У зв’язку із втратою пільги виключити з першочергового списку.

 

9. Зняти з квартирного обліку:

 

9.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 

9.1.1. Антоняна Саргіса Оганесовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, два сини, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  29 грудня  2009 року.

 

9.1.2. Самаль Наталію Євгеніївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  18 серпня  1997 року.

 

9.2. На підставі поданих заяв:

 

9.2.1. Терещенко Ларису Юріївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному   обліку у   загальноміській   черзі та першочерговому списку з  20 жовтня   2008 року.

 

9.2.2. Макаренка Максима Володимировича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина,  два сини,  дочка),  на  квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 листопада 2008 року та першочерговому списку з  18 березня  2013 року.

 

10. Згідно з поданою заявою продовжити термін проживання  в тимча-совому житлі до  26 листопада 2019 року:

 

10.1. Акуленко Світлані Григорівні, одній, в однокімнатній, житловою площею 17,0 кв.м, квартирі № … по вулиці Доценка, …, квартира якої постраждала в наслідок надзвичайної ситуації, що склалася у зв’язку з руйнуванням будинку № … по вулиці Попудренка.

 

10.2. Маринченко Ользі Федорівні, одній, у кімнаті № …, житловою площею 14,3 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Преображенській, …. На соціальному квартирному обліку з 5 жовтня 2017 року на загальних підставах за № 2, з правом першочергового отримання житла із житлового фонду соціального призначення за № 2.

 

10.3. Коваленку Сергію Івановичу – інваліду 1 групи з дитинства, в однокімнатній, житловою площею 18,0 кв.м, квартирі № …, без комунальних зручностей, по вулиці Академіка Павлова, …. На соціальному квартирному обліку з 15 лютого 2018 року на загальних підставах за № 3, з правом першочергового отримання житла із житлового фонду соціального призначення за № 3.

 

11. На часткову зміну:

 

11.1. Підпункт 4.2.1 пункту 4.2 рішення  виконавчого комітету міської ради від 15 листопада 2018 року № 555 викласти в наступній редакції: «Гарус Катерину Михайлівну, 20 грудня 2001 року народження, як дитину, позбавлену батьківського піклування, одну, що зареєстрована у  кімнаті № …, житловою площею 23,8 кв.м, комунальної квартирі № …,  по вулиці Музичній, …, де ще зареєстровано дядька (різностатевість)» замість помилково записаного: « … по вулиці Музичній, ……».

 

11.2. Підпункт 6.9 пункту 6 рішення виконавчого комітету міської ради від 15 лютого 2017 року № 72 викласти в наступній редакції: «Найди Анатолія Олексійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку з 17 липня 1991 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку  - Кукрі Юлію Анатоліївну як таку, що виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, та включити до складу сім’ї дочку – Найду Олену Анатоліївну».


12. Скасувати:

 

12.1. Підпункт 1.2.2 пункту 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 21 липня 2016 року № 297 про включення до фонду житла для тимчасового проживання однокімнатної, житловою площею 17,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Незалежності, ...за пропозицією громадської комісії з житлових питань  при виконавчому комітеті міської ради від 22 листопада 2018 року.

 

12.2. Абзац 5 підпункту 4.1 пункту 4 рішення виконавчого комітету міської ради від 19 квітня 2010 року № 71 в частині включення до загальноміської черги Терещенка Михайла Івановича з 19 квітня 2010 року та першочергового списку за місцем колишньої роботи згідно з пільгою матері - ветерана праці з 15 лютого 2012 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи в УМВС України в Чернігівській області та передачі квартирної справи до виконавчого комітету.

 

12.3. Абзац 6 підпункту 3.1  пункту 3 рішення виконавчого комітету міської ради від  15 червня  2009 року № 147 щодо постановки на квартирний облік та включення до загальноміської черги Сухоцького Юрія Анатолійовича, одного,  у зв’язку з тим, що він перебуває на квартирному обліку у загальноміській черзі з  27 лютого 1980 року, у складі сім’ї сестри - Дяченко Оксани Анатоліївни.

 

12.4. Абзац 36 підпункту 3.1 пункту 3 рішення виконавчого комітету міської ради від  15 березня 2010 року № 41 щодо постановки на квартирний облік та включення до загальноміської черги Нагорної Галини Михайлівни, сім’єю з двох осіб (вона, дочка), у зв’язку з тим, що вона перебуває на квартирному обліку  у загальноміській черзі з  18 березня 1985 року у  складі сім’ї матері – Булах Ольги Михайлівни.

 

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.


 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко         

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!