Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження акта приймання- передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 листопада 2018 року  № 553

 


Про затвердження акта приймання-
передачі у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
об’єктів соціальної та інженерної
інфраструктури


Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади  м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 06.03.2014 (39 сесія 6 скликання), беручи до уваги рішення Чернігівської міської ради від 26.10.2018 № 35/VII-18, та розглянувши матеріали комісії з питань передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акт приймання-передачі об’єкта «Благоустрій правого берега водойми № 3 на річці Стрижень, в районі вулиці Курсанта Єськова в м. Чернігові» загальною вартістю 3841188 гривень 89 копійок, який є власністю ТОВ «Денар-Люкс» (Інвестор 1) у сумі 2595832 гривні 38 копійок та ТОВ «Альянс Міжрегіонального Співробітництва» (Інвестор 2) у сумі 1245356 гривень 51 копійка, у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додається. 

2. Передати у господарське відання комунальному підприємству «АТП-2528» Чернігівської міської ради (Волок Р. В.) об’єкт «Благоустрій правого берега водойми № 3 на річці Стрижень, в районі вулиці Курсанта Єськова в м. Чернігові» загальною вартістю 3841188 гривень 89 копійок.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко     

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!