Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води по станції Чернігів Чернігівської області для виробничого підрозділу «Київське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця»"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 листопада 2018 року  № 551

 


Про затвердження поточних
індивідуальних технологічних
нормативів використання питної
води по станції Чернігів Чернігівської
області для виробничого підрозділу
«Київське територіальне управління»
філії «Центр будівельно-монтажних
робіт та експлуатації будівель і споруд»
публічного акціонерного товариства
«Українська залізниця»

 

Відповідно до пункту 21 статті 30, статей 40, 59, 73  Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статті 40 Водного кодексу України, статті 29 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25 червня 2014 року № 179,  враховуючи розрахунок поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води по станції Чернігів Чернігівської області для виробничого підрозділу «Київське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця», розроблені державним підприємством «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства», з метою забезпечення раціонального використання водних ресурсів, виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1. Затвердити поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води (далі ІТНВПВ) по станції Чернігів Чернігівської області для виробничого підрозділу «Київське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця», розроблені державним підприємством «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» терміном на 5 років у розмірі 330 куб. м на 1000 куб. м піднятої води або 33,0%, що складає 35,575 тис. куб. м в рік (Розрахунок поточних ІТНВПВ для станції Чернігів додається), в тому числі:

- втрати води підприємства - 280 куб. м на 1000 куб. м піднятої води або 28,0%, що складає 30,185 тис. куб. м в рік;

- технологічні витрати питної води у водопровідному господарстві - 50 куб. м на 1000 куб. м піднятої води або 5,0%, що складає 5,39 тис. куб. м в рік.

 

2. Організація виконання цього рішення покладається на начальника виробничого підрозділу «Київське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» Кравця М. В.

 

3. Прес-службі (Подорван А. Ф.) забезпечити оприлюднення цього рішення.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко     

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!