Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про передачу майна (основних засобів)"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 листопада 2018 року  № 546


Про передачу майна (основних засобів)

 

На виконання рішення Чернігівської міської ради від 26 листопада   2018 року № 35/VII-20 «Про створення комунального підприємства «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» Чернігівської міської ради», керуючись статтею 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», для забезпечення здійснення фінансово-господарської діяльності новоствореного комунального підприємства, виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Внести до статутного капіталу комунального підприємства «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» Чернігівської міської ради майно (основні засоби), що належить територіальній громаді м. Чернігова, загальною вартістю 9 376 307, 60 грн (дев’ять мільйонів триста сімдесят шість тисяч триста сім грн 60 коп.), згідно з додатком, та закріпити його на праві господарського відання.

2. Припинити право оперативного управління майном (основними засобами), вказаними у пункті 1 цього рішення, управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.).

3.  Передачу майна (основних засобів), вказаних у пункті 1 цього рішення, здійснити відповідно до Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями.

4. Контроль виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко    

 

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!