Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про погодження змін та доповнень до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки"




УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 листопада 2018 року  № 543


Про погодження змін та доповнень до Програми
сприяння створенню ОСББ та підтримки
будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 27 та пункту 1 частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та вдосконалення відносин, що виникають у сфері обслуговування житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів, виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Погодити зміни та доповнення до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки (далі – Програма) і викласти її в новій редакції, що додається.

2. Погодити здійснення фінансування робіт по капітальному ремонту будинків згідно з Переліком об’єктів по капітальному ремонту житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова, затвердженим у 2018 році,     на умовах: 70% від загальної вартості робіт – це кошти міського бюджету, 30% – власні та залучені кошти ОСББ

3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) спільно з постійною комісією міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження     (Антонов О. С.) та постійною комісією міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) внести зміни та доповнення до Програми на розгляд Чернігівської міської ради. 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  міського голови Черненка А. В.


 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко    

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!