Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про надання матеріальної допомоги"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

1 листопада 2018 року  № 539


Про надання матеріальної
допомоги

 

Керуючись підпунктом 1 пункту “а” частини першої статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 05.03.2013 року (30 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями, Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 29.11.2013 року (35 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 31 березня 2016 року № 6/VII-3, за рахунок коштів головного розпорядника міського бюджету м. Чернігова – виконавчого комітету Чернігівської міської ради, передбачених за КПКВКМБ 0213242 “Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати одноразову грошову допомогу мешканцям міста Чернігова у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем у рамках виконання Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки та Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2016-2020 роки, згідно з додатками 1, 2, 3 до цього рішення.

2. Відділу обліку та звітності міської ради (Дедущенко Н. М.) провести виплату одноразової грошової допомоги у розмірах згідно з додатками 1, 2, 3 до цього рішення.

3. Відмовити в наданні одноразової грошової допомоги мешканцю міста Чернігова у зв’язку з повторним зверненням згідно з додатком 4 до цього рішення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Ломако О. А.


 Міський голова                                                                                                      В. А. Атрошенко 

 

 Заступник міського голови – 

керуючий справами виконкому                                                                          С. І. Фесенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!