Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін до переліку об’єктів з облаштування інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

1 листопада 2018 року  № 521


Про внесення змін до переліку об’єктів
з облаштування інженерно-транспортної
інфраструктури приватного сектору міста,
що співфінансуються за рахунок коштів
міського бюджету міста Чернігова

 

Керуючись підпунктом 5 пункту «а» статті 28, підпунктами 7 пункту «а» статті 30 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішенням міської ради від 27 жовтня 2016 року № 12/VІІ-4 «Про Програму розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки», з метою створення у місті умов для залучення мешканців приватного сектору до покращення благоустрою та поліпшення умов їх проживання, виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1. Внести зміни до переліку об’єктів з облаштування інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова, на загальну суму 18 122 439,00 грн та викласти його в новій редакції, що додається.

 

2. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.) профінансувати з міського бюджету видатки на виконання Програми розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки у межах затверджених бюджетних асигнувань на відповідні роки.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



Міський голова                                                                                                      В. А. Атрошенко 

 

 Заступник міського голови – 

керуючий справами виконкому                                                                          С. І. Фесенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!