Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про постановку на соціальний квартирний облік"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

1 листопада 2018 року  № 529


Про постановку на соціальний
квартирний облік

 

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про постановку на соціальний квартирний облік, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Поставити на соціальний квартирний облік згідно із Законом України «Про житловий фонд соціального призначення» та  «Порядком взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2008 року  № 682, за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 24 жовтня 2018 року:

Лащенко Олену Василівну, сімʼя з восьми осіб (вона, пʼять доньок, два сини), яка зареєстрована та проживає  в однокімнатній, житловою площею 17,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Незалежності, …, що має статус житла для тимчасового проживання.  Згідно з існуючою пільгою користується правом позачергового отримання житла із житлового фонду соціального призначення.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.



Міський голова                                                                                                      В. А. Атрошенко 

 

 Заступник міського голови – 

керуючий справами виконкому                                                                          С. І. Фесенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!