Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 жовтня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження Порядку виплати разової компенсації за виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника сім'ї загиблого або померлого учасника АТО, створення комісії з попереднього вивчення питання та затвердження Положення про комісію"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

18 жовтня 2018 року  № 517

 


Про затвердження Порядку виплати разової
компенсації за виготовлення та встановлення
надмогильного пам’ятника сім'ї загиблого або
померлого учасника АТО, створення комісії з
попереднього вивчення питання та
затвердження Положення про комісію

 

Відповідно до статті 34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 91 Бюджетного кодексу України та з метою забезпечення виконання Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 31 березня 2016 року № 6/VII - 3 "Про Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2016–2020 роки", виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити Порядок виплати разової компенсації за виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника сім'ї загиблого або померлого учасника бойових дій, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебував безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, що додається.

2. Утворити комісію з попереднього вивчення питання з виплати разової компенсації за виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника сім'ї загиблого або померлого учасника бойових дій, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебував безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів.

3. Затвердити склад комісії з попереднього вивчення питання щодо виплати разової компенсації за виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника сім'ї загиблого або померлого учасника бойових дій, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебував безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, що додається. 

4. Затвердити Положення про комісію з попереднього вивчення питання щодо виплати разової компенсації за виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника сім'ї загиблого або померлого учасника бойових дій, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебував безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, що додається.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенко С. І.


 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко        

 

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!