Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 жовтня 2018 р.

Рішення виконкому "Про встановлення режимів роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у нічний час"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 жовтня 2018 року  № 485


Про встановлення режимів роботи
об’єктів торгівлі, закладів ресторанного
господарства та сфери послуг у нічний час

 

З метою встановлення зручних режимів роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові, керуючись підпунктом 9 пункту «а» та підпунктами 2, 4 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму», пунктом 13 Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 червня 2006 року № 833 зі змінами та доповненнями, наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24 липня 2002 року № 219 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства», рішенням  виконавчого комітету міської ради від 7 липня 2016 року № 274 «Про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові» (зі змінами), за рекомендацією комісії з організації роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери  послуг м. Чернігова, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Встановити режим роботи об’єктам торгівлі, ресторанного  господарства та сфери послуг у  м. Чернігові згідно з додатком.

2. Суб'єктам господарювання, які здійснюють діяльність у нічний час, забезпечити дотримання правил торговельного обслуговування населення, громадського порядку та тиші під час роботи об'єкту.

3.  Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити постійний контроль за дотриманням суб'єктами господарської діяльності встановлених режимів роботи об'єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг.

4. Прес-службі міської ради (Подорван А. Ф.) у десятиденний термін оприлюднити це рішення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.



 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко    

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!