Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 жовтня 2018 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 04 квітня 2018 року №146 «Про надання згоди на передачу готових до експлуатації об’єктів»"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 жовтня 2018 року  № 483

 


Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету міської ради
від 04 квітня 2018 року №146
«Про надання згоди на передачу
готових до експлуатації об’єктів»

 

Відповідно до статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши матеріали управління капітального будівництва Чернігівської міської ради щодо прийняття в експлуатацію об’єктів охорони здоров’я, освіти, виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 04 квітня 2018 року №146 «Про надання згоди на передачу готових до експлуатації об’єктів» та викласти пункти 6.4 і 11 в наступній редакції: 

«6.4. Надати згоду на передачу з оперативного управління управління капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В. І.) в оперативне управління управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) готовий до експлуатації об’єкт «Реконструкція нежитлового приміщення по вул. Шевченка, 9 в місті Чернігові», вартістю капітальних вкладень 496 894,00 грн. (чотириста дев’яносто шість тисяч вісімсот дев’яносто чотири грн. 00 коп.), реконструйована товариством з обмеженою відповідальністю «Нормаль-Україна» на замовлення управління капітального будівництва Чернігівської міської ради.

. . .

11. Надати згоду на передачу з оперативного управління управління капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В. І.)  в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству «Міська лікарня №4» Чернігівської міської ради (Стецьков Ю. П.) готовий до експлуатації об’єкт «Капітальний ремонт та гідрохімічне очищення системи опалення лікарні №4 Чернігівської міської ради за адресою: м. Чернігів,          вул. Текстильників, 36», вартістю капітальних вкладень 135 880,81 грн. (сто тридцять п’ять тисяч вісімсот вісімдесят грн.  81 коп.), капітальний ремонт якої був здійснений ФОП Стукало І.І. на замовлення управління капітального будівництва Чернігівської міської ради».

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко    

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!