Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 вересня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

20 вересня 2018 року  № 469


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

1.1. Підприємству об’єднання громадян «Чернігівське учбово-виробниче підприємство № 1 Українського товариства сліпих» для реконструкції будівлі складу для улаштування лазні по вул. Мендєлєєва, 5.

1.2. Філії - Чернігівському обласному управлінню АТ «Ощадбанк» публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» для реконструкції орендованих нежитлових приміщень для улаштування відділення АТ «Ощадбанк» по просп. Миру, 198.

1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «ОСНОВА-БУД-7» для реконструкції частини власного нежитлового приміщення № 19 підвального поверху та приміщення № 25 для улаштування магазину непродовольчих товарів по вул. Незалежності, 15.

1.4. Фізичній особі – підприємцю Тичині Дмитру Володимировичу для реконструкції існуючого навісу для улаштування майстерні з ремонту обладнання та боксів для мийки автотранспорту без зміни зовнішніх геометричних розмірів їх фундаментів в плані по вул. Толстого, 149.

1.5. Шульзі Миколі Івановичу для  реконструкції власного нежилого приміщення (квартира № 6) по вул. П’ятницькій, 11 для улаштування магазину непродовольчих товарів.

1.6. Товариству з обмеженою відповідальністю лікувально-профілактичному закладу «СімМед» для реконструкції власної нежитлової будівлі овочесховища для улаштування медичного центру на орендованій земельній ділянці по просп. Миру, 211б.

1.7. Приватному акціонерному товариству «Олімп» для реконструкції власних нежитлових приміщень №1, № 2, № 3, № 4, № 5, № 6, № 7, № 8  по просп. Миру, 277 для улаштування житлових квартир.

1.8. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для будівництва магазину непродовольчих товарів по просп. Перемоги, 2.

2. Внести зміни:

2.1. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/138, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 11/1 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» м. Чернігова, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

2.2. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/139, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 11/2 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» м. Чернігова, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

2.3. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/140, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 11/3 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» м. Чернігова, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

2.4. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/141, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 11/4 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» м. Чернігова, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

2.5. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/142, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 11/5 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» м. Чернігова, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко        

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!