Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 вересня 2018 р.

Рішення виконкому "Про передачу майна"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

20 вересня 2018 року  № 459


Про передачу майна

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пункту 74 Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, керуючись 827 статтею Цивільного кодексу та з метою забезпечення раціонального використання в рамках чинного законодавства матеріальних резервів місцевого рівня міста Чернігова для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, надання допомоги постраждалому населенню, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати згоду виконавчому комітету Чернігівської міської ради (код ЄДРПОУ 04062015) на передачу матеріальних цінностей в користування 1-му Державному пожежно-рятувальному загону Управління ДСНС України у Чернігівській області (код ЄДРПОУ 38340807) матеріальних резервів місцевого рівня міста Чернігова для своєчасної і ефективної діяльності співробітників (рятувальників) Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій    м. Чернігова за договором позички відповідно до додатку.

2. 1-му Державному пожежно-рятувальному загону Управління ДСНС України у Чернігівській області укласти з виконавчим комітетом Чернігівської міської ради договір позички матеріальних цінностей згідно з додатком, правом їх зберігання та використання для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, подій, пожеж та інших аварійно-рятувальних робіт.

3. При завершенні терміну (строку) використання майна ( відповідно до додатку) зобов’язати 1 Державний пожежно-рятувальний загін Управління ДСНС України у Чернігівській області повернути матеріальні цінності виконавчого комітету Чернігівської міської ради у відповідному порядку згідно чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко     

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!