Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 травня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла громадянам міста, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

17 травня 2018 року  № 214

 


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла громадянам міста,
видачу ордерів 

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада  2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будівництво/ капітальний ремонт/реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтри-маного проживання,  будівництво/придбання житла для дитячих будин-ків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,   розпорядження   голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року виділити виконавчому комітету міської ради чотирикімнатну, житловою площею 72,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Стрілецькій, …. За пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 10 травня 2018 року надати квартирі статус соціального житла. 

2. Змінити статус: 

2.1. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» міської ради 

2.1.1. Кімнати № …, житловою площею 12,0 кв.м, по вулиці Івана Мазепи, …, що має статус гуртожитку. Надати кімнаті статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній з 7 вересня 2004 року Шабаліною Іриною Валеріївною, сімʼя з двох осіб (вона, дочка).

 2.2. За клопотанням управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській      області 

2.2.1  Службової однокімнатної, житловою площею 17,0 кв.м, квартири № … по вулиці Льотній, … зі службовою на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній з 9 липня 1991 року Кондратенком Олександром Олексійовичем, сімʼя з трьох осіб (він, дружина, син). 

2.3. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» міської ради 

2.3.1. Службової   двокімнатної,  житловою площею 19,5 кв.м, квартири № … по вулиці Пушкіна, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою  у ній з 12 жовтня 1982 року Руденок Тетяною Петрівною, сімʼя з чотирьох осіб (вона, син, дочка, онук). 

3. Відповідно до Положення про виключення з числа службових жилих приміщень в м.Чернігові, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 26 квітня 2018 року № 30/VII-7, відмовити квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігова у зміні статусу: 

3.1. Службової    трикімнатної   житловою  площею, 42,6 кв.м, квартири № 141 по вулиці Курсанта Єськова, 14-Б та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Тосича Дмитра Володимировича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради 27 жовтня 2014 року № 290. 

3.2. Службової   трикімнатної,   житловою  площею  42,5 кв.м, квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Казначея Станіслава Миколайовича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 17 вересня 2014 року № 260. 

3.3. Службової двокімнатної, житловою площею 29,7 кв.м, квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Турянського Володимира Славомировича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 27 жовтня 2014 року № 290. 

3.4. Службової   однокімнатної,   житловою площею 17,2 кв.м, квартири № 2… по вулиці Курсанта Єськова, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Москальця Сергія Васильовича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 17 березня 2016 року № 75. 

3.5. Службової   трикімнатної,   житловою  площею 42,8 кв.м, квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Задерейка Олександра Анатолійовича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 17 березня 2016 року № 75. 

3.6. Службової трикімнатної, житловою площею 56,1 кв.м, квартири № … по вулиці Шевченка, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Нестеренка Олександра Володимировича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 16 березня 2017 року № 116. 

3.7. Службової трикімнатної, житловою площею 56,5 кв.м, квартири № … по вулиці Шевченка, … та закріпленні за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Павлюка Віктора Миколайовича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 16 березня 2017 року № 116. 

3.8. Службової   трикімнатної,    житловою площею 55,0 кв.м,   квартири № … по вулиці 1-го Травня, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Куліша Юрія Петровича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 16 березня 2017 року № 116. 

4. Поставити на квартирний облік: 

4.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку: 

4.1.1. Шинкаренка Олега Олеговича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син дружини), який мешкає у двокімнатній, житловою площею 27,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Доценка, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: мати, батько, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій. 

4.1.2. Галенка В’ячеслава Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, донька, син), який   мешкає   у  двокімнатній, житловою площею 30,0 кв.м, квартирі №… по вулиці Генерала Пухова,… за договором найму, де ще зареєстровано та проживає шість осіб (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій. 

4.1.3. Гнатенка Віталія Вікторовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який мешкає по вулиці Самострова, …/…, згідно  з підпунктом 8 пункту 13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. 

4.1.4. Аніщенка Сергія Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який мешкає у трикімнатній, житловою площею 42,1 кв.м, квартирі № … по вулиці Незалежності, …, де ще зареєстровано та проживає чотири особи: мати, брат, племінник, племінниця (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій. 

4.1.5. Ковальову Олену Віталіївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 жовтня 1988 року. Включити до першочергового списку як сім’ю, що виховує дитину-інваліда. 

4.1.6. Тарасенка Андрія Федоровича, одного, який мешкає  по договору найму у приватній однокімнатній, житловою площею 13,9 кв.м, квартирі № … по вулиці Мстиславській, …, де ще зареєстровано та проживає три особи; брат, дружина брата, племінниця (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій. 

4.2. Включити до  позачергового списку: 

4.2.1. Бадай Наталію Сергіївну,14 лютого 1997 року народження, одну, що    мешкає   у  гуртожитку   по   вулиці Олега Міхнюка,…, корпус …, кімната № …/…, як дитину, позбавлену батьківського піклування. 

4.2.2. Краска Олександра Миколайовича, одного, який мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 31,5 кв.м, квартирі № … по вулиці Космонавтів, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: дружина, дочка, батько дружини (відсутність середнього розміру житлової площі). Включити до списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія).

5. Відмовити у постановці на квартирний облік згідно з пунктом 1 постанови Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2011 року № 365:  

5.1. Краснюк Крістіні Віталіївні – 2002 року народження, одній, що зареєстрована у приватній трикімнатній, житловою площею 49,6 кв.м, квартирі № … по вулиці Волковича, …, де ще зареєстровано  та проживає три особи: прийомна мати, прийомний батько, брат, місцем походження якої є місто Сніжне Донецької області. 

6. Внести зміни до складу сім’ї: 

6.1. Товкач Лідії Андріївни, сім’я з шести осіб (вона, чоловік, дві дочки, онук, онука),  на   квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 березня 1990 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка – Товкача Юрія Миколайовича у зв’язку зі смертю, а включити до складу сім’ї онука – Клюйка Максима Анатолійовича, 2014 року народження. 

6.2. Лєдової Марії Григорівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному   обліку з 15 лютого 1993 року   у   загальноміській   черзі  та  з 12 червня 1997 року  у першочерговому списку як одинока матір. На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї онука – Репеха Тимофія Юрійовича, 2017 року народження. 

6.3. Пирковської Анжеліки Віталіївни, одної, на квартирному обліку у загальноміській   черзі   та  першочерговому  списку згідно з  медичним висновком з 20 вересня 2006 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище   «Пирковська» на «Белякову». 

6.4. Коцюбської Надії Михайлівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, зять, онука), на квартирному обліку у загальноміській та першочерговому списку (ветхе житло) з 18 грудня 1995 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї: дочку – Пінчук Олену Володимирівну, зятя – Пінчука Сергія Володимировича. 

7. Зняти з квартирного обліку: 

7.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення: 

7.1.1. Ромашко Сергія Володимировича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 грудня 2004 року. 

7.1.2 Власенко Вероніку Олександрівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС  (1 категорія) з 15 грудня 2008 року. 

7.1.3. Войченка Олександра Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 19 грудня 2005 року. 

7.1.4. Вертилецького Михайла Івановича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 26 травня 2008 року згідно зі статтею 60 Сімейного кодексу України та підпунктом 1 пункту 26 «Правил обліку громадян…». 

7.2. Як таку, що померла: 

7.2.1. Самсонову Аллу Володимирівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 липня 1990 року. 

8. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста: 

8.1. Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області: 

Додатково, на квартирний облік з 20 квітня 2018 року на загальних підставах та до першочергового списку зараховано Узького Андрія Володимировича, сімʼя з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), у звʼязку з набуттям пільги учасника бойових дій до першочергового списку з 20 квітня 2018 року зараховано Байду Ігоря Володимировича, сімʼя з трьох осіб  (він, дружина, син). 

8.2. Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області: 

На  квартирний  облік на загальних підставах з 10 вересня 2001 року до 23 вересня 2016 року зараховано 18 сімей, з яких до позачергового списку зараховано 1 сім’ю. 

8.3. Головного управління Національної поліції в Чернігівській області: 

Додатково,  на   квартирний   облік з 26 квітня 2018 року на  загальних  підставах та до першочергового списку зараховано: Клименка Валентина Павловича, одного, Павлову Наталію Олексіївну, сімʼя з двох осіб (вона, дочка). 

9. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада  2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будівництво/ капітальний ремонт/реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтри-маного проживання,  будівництво/придбання житла для дитячих будин-ків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,  розпорядження   голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року, за пропозицією     наглядової  ради  у сфері   розподілу соціального житла   від   10 травня 2018 року,  виділити житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери:      

9.1. По вулиці Стрілецькій, …: 

9.1.1. Кошкідько Оксані Анатоліївні, 10 червня 1996 року народження, кімнату літ…., житловою площею 12,5 кв.м, комунальної квартири №…, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 17 вересня 2012 року за № 954 та як дитина позбавлена батьківського піклування за № 7 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрована та   мешкає   у приватній двокімнатній, житловою площею 26,6 кв.м, квартирі № 42  по вулиці Всіхсвятській, 18-А, де ще зареєстровано та проживає чотири особи.          

9.2. По вулиці Стрілецькій, …:

9.2.1. Науменко Антоніні Михайлівні, 1 грудня 1996 року народження, кімнату літ…., житловою площею 14,1 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 21 січня 2013 року за № 967 та як дитина позбавлена батьківського піклування  за №  9 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєст-рована   в однокімнатній, житловою площею  11,5 кв.м, квартирі № …/… по вулиці Ціолковського, 4. 

9.2.2. Сморшок Аліні Вячеславівні, 1 грудня 1996 року народження, кімнату літ….,  житловою площею 12,5 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 7 травня 2013 року за № 982 та як дитина позбавлена батьківського піклування  за № 11 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрована по вулиці Петра Пиниці, …, місто Городня, Чернігівської області. 

9.2.3. Генераловій Анастасії  Ігорівні, 29 липня 1996 року народження, кімнату літ…., житловою площею 24,7 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 19 листопада 2012 року за № 957 та як дитина позбавлена батьківського піклування  за №  8 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрована у двокімнатній квартирі, житловою площею 28,5 кв.м, приватного будинку  № …  по вулиці Дружби,   що належить опікуну. 

10. Продовжити   термін  проживання  в  тимчасовому житлі терміном до 17 травня 2019 року 

10.1. Кузьменку Сергію Анатолійовичу в кімнатні № …, житловою площею 15,0 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Преображенській, …, відповідно до клопотання комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради. 

10.2. Глушак Юлії Юріївні, сім’я з чотирьох  осіб (вона, син, сестра, племінник),   у квартирі № … по вулиці Малясова, …, яка постраждала від пожежі по вулиці Гончій (колишня – Горького), …/…, у зв’язку з продовженням  ремонту квартири, згідно з поданою заявою. Ордер було видано матері заявниці - Усачовій Любові Віталіївні, що вибула з місця реєстрації. 

11. На часткову зміну: 

11.1. Підпункт 6.1 пункту 6 рішення виконавчого комітету міської ради від 19 квітня 2018 року № 170 викласти в наступній редакції: 

«Чернігівської обласної державної адміністрації: 

Додатково,  на   квартирний облік на загальних підставах з 12 лютого 2018 року зараховано Вересоцького Івана Валерійовича, сімʼя з двох осіб  (він, дочка)» замість помилково записаного: «… з 19 лютого 2018 року…». 

12. Скасувати підпункт 8.2  пункту 8 рішення виконавчого комітету міської ради від 4 квітня 2018 року № 149 щодо виділення кімнати літ…., житловою площею 12,5 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, по вулиці Стрілецькій, … Малому Роману Костянтиновичу, згідно з пунктом  69 «Правил обліку громадян …». Ордер не отримував. 

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.

 


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко       

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!