Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 травня 2018 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 травня 2016 року №198 «Про послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій»"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

11 травня 2018 року  № 188

 


Про внесення змін до рішення виконавчого
комітету Чернігівської міської ради
від 20 травня 2016 року №198
«Про послуги з утримання будинків і споруд
та прибудинкових територій»

 

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28, підпунктом 1 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 7, 13 Закону України  «Про житлово-комунальні послуги» № 1875-IV, постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.  Внести зміни до Переліку і періодичності виконання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 травня 2016 року №198, виключивши з нього пункт 3 «Вивезення побутових відходів».

Вивезення побутових відходів визначити, як окрему комунальну послугу.

2. Виконавцям послуг:

2.1. з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що до 1 червня 2018 року не приведуть у відповідність до цього рішення тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, нарахування плати за надані послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій здійснювати без урахування вартості складової послуги «Вивезення побутових відходів»;

2.2. з вивезення та знешкодження побутових відходів – КП «АТП-2528» Чернігівської ради (Волок Р. В.) забезпечити укладання договорів та здійснювати нарахування плати за послуги з поводження з відходами з урахуванням мінімальних норм утворення відходів, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 року № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» та рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 30 червня 2014 року № 148 «Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів у м. Чернігові».

3.  Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення.

4. Це рішення  набуває чинності  з 01 червня 2018 року

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А.В.



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!