Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 квітня 2018 р.

Рішення виконкому "Про перекриття руху автотранспорту"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

25 квітня 2018 року  № 179

 


Про перекриття руху
автотранспорту

 

Керуючись статтею 6 Закону Країни «Про дорожній рух», підпунктами 10, 12 пункту а) статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій, виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Для проведення ремонтних робіт на магістральній тепловій мережі, що перетинає проїжджу частину вул. Рокоссовського в районі житлового будинку № 37, публічному акціонерному товариству «Облтеплокомуненерго»  (Геращенко В. М.):

1.1. Дозволити перекриття руху автотранспорту під час виконання ремонту тепломережі по лівому проїзду вул. Рокоссовського цілодобово на період з 02 травня до 08 травня 2018 року включно.

1.2. Встановити дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженої в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові, що додається.

2. Управлінню патрульної поліції у м. Чернігові (Зотов О. С.) забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.

3. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Рижий О. М.) на час перекриття ділянок вулиць внести зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

4. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити оприлюднення рішення та висвітлення інформації.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко 

 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!