Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 квітня 2018 р.

Рішення виконкому "Про розгляд звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

19 квітня 2018 року  № 177

Про розгляд звернення
щодо надання пільги
зі сплати державного мита

 

Керуючись статтею 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та статтею 5 Декрету Кабінету Міністрів України “Про державне мито”, розглянувши звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита та у зв’язку зі складним матеріальним становищем, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Звільнити від сплати державного мита:

1.1. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Бобчинець Катерину Михайлівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.  

1.2. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Власюк Галину Василівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.3. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Ігнатьєву Наталію Олександрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.4. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Крапивну Олесю Вікторівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.5. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Леонтьєву Людмилу Петрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.6. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Молодченко Анну Юріївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.7. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Суліму Оксану Василівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.8. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Іванюту Оксану Володимирівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.9. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Талаєву Любов Михайлівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.10. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Черняєву Світлану Олександрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шевченка О. В.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!