Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 квітня 2018 р.

Рішення виконкому "Про створення комісії щодо розгляду заяв на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

19 квітня 2018 року  № 163


Про створення комісії щодо розгляду
заяв на виплату грошової компенсації
за   належні   для отримання  жилі 
приміщення для деяких категорій осіб

 

Відповідно до статей 30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719, постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2017 року № 763, постанови Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року № 214, з метою забезпечення прозорості розгляду заяв про виплату грошової компенсації, недопущення порушень фінансової дисципліни щодо цільового та ефективного використання державних коштів, досягнення оптимального та раціонального їх використання, реалізації прав громадян на житло, захисту цих прав від можливих порушень, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Створити комісію щодо розгляду заяв на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб та затвердити її склад, що додається.

2. Затвердити Положення про комісію щодо розгляду заяв на виплату грошової  компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, що додається.

3. Рішення виконавчого комітету міської ради від 15 листопада 2016 року № 509 та від 16 листопада 2017 року № 499 вважати такими, що втратили чинність.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.

 


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!