Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 квітня 2018 р.

Рішення виконкому "Про передачу та прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та інженерної інфраструктури "



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів


4 квітня 2018 року                                                                                № 158

 
Про передачу та прийняття  у 
комунальну власність територіальної
громади м. Чернігова об’єктів
житлового фонду та
інженерної інфраструктури 


Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради, від 06.03.2014 (39 сесія 6 скликання), беручи до уваги рішення Чернігівської міської ради від 28.11.2014 (45 сесія 6 скликання), 29.06.2017 № 21/VII-9,  29.03.2018 № 29/VII-3, 31.01.2018 № 27/VII-10 та розглянувши матеріали комісій з питань передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та інженерної  інфраструктури, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додаються:

- зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення до житлового будинку № 102 по вулиці Стрілецькій у м. Чернігові, які перебувають на балансі ТОВ «Денар-Люкс»;

- електромережі зовнішнього освітлення: лінія на дев’яти опорах із проводу ізольованого самонесучого (СІП 2Х25), довжиною 275 метрів погонних та 10 світильників зі світлодіодними лампами побудованої в районі житлових будинків № 92, 94, 96, 98,100 по вулиці Стрілецькій у м. Чернігові (будівельна адреса № 5, 6, 7, 8, 9 по вул. Курсанта Єськова) та будівлі з улаштуванням окремих машиномісць та приміщення для охорони по  вул. Курсанта Єськова, яка перебуває на балансі ТОВ «Денар-Люкс»;

- підземного газопроводу (газовий ввід) низького тиску  загальною довжиною 28,6 метрів погонних, побудованого при будівництві багатоповерхового житлового будинку №  13 (будівельний номер) по вул. Курсанта Єськова  (будівельна адреса), що знаходиться за адресою: м. Чернігів по вул. Стрілецькій, 102, який перебуває на балансі ТОВ «Денар-Люкс»;  

- зовнішньої мережі газопостачання та ШП 2М-2 до багатоквартирного житлового будинку № 12  по вул. Дмитра Самоквасова (будівельний номер № 1 будівельна адреса  вул. Дмитра Самоквасова, 18) у м. Чернігові,  які перебувають на балансі дочірнього підприємства «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК»;

- квартири № 100 у житловому будинку № 51 по вул. Івана Богуна у м. Чернігові,   яка є державною власністю в особі Міністерства оборони України.

2. Передати:

2.1. У господарське відання: 

2.1.1. Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської  міської ради (Малявко С. М.):

- зовнішню мережу водопостачання до житлового будинку № 102 по вулиці Стрілецькій у   м. Чернігові в якості внеску до статутного капіталу у сумі 105037,13 грн.

- зовнішню мережу водовідведення до житлового будинку № 102 по вулиці Стрілецькій у   м. Чернігові в якості внеску до статутного капіталу у сумі 32022,01 грн.

2.1.2. Комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської  міської ради (Николенко В. М.) електромережу зовнішнього освітлення: лінію на дев’яти опорах із проводу ізольованого самонесучого (СІП 2Х25), довжиною 275 метрів погонних та 10 світильників зі світлодіодними лампами побудованої в районі житлових будинків № 92, 94, 96, 98,100 по вулиці Стрілецькій у  м. Чернігові (будівельна адреса № 5, 6, 7, 8, 9 по вул. Курсанта Єськова) та будівлі з улаштуванням окремих машиномісць та приміщення для охорони по вул. Курсанта Єськова.

2.2. В оперативне управління фонду комунального майна Чернігівської міської ради (Єпінін О. Ю.):

2.2.1. Підземний газопровід (газовий ввід) низького тиску  загальною довжиною 28,6 метрів погонних, побудованого при будівництві багатоповерхового житлового будинку №  13 (будівельний номер) по вул. Курсанта Єськова  (будівельна адреса), що знаходиться за адресою:  м. Чернігів по вул. Стрілецькій, 102 з подальшою передачею за договором господарського відання, укладеним з публічним акціонерним товариством «Чернігівгаз» (Ярова А. А.).

2.2.2. Зовнішню мережу газопостачання та ШП 2М-2 до багатоквартирного житлового будинку № 12  по вул. Дмитра Самоквасова (будівельний номер № 1 будівельна адреса  вул. Дмитра Самоквасова, 18) у  м. Чернігові з подальшою передачею за договором господарського відання, укладеним з публічним акціонерним товариством «Чернігівгаз» (Ярова А. А.).

3. Прийняти у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова квартиру № 100 у житловому будинку № 51 по вул. Івана Богуна у м. Чернігові, та визнати виконавцем послуг з її утримання комунальне підприємство «Новозаводське» Чернігівської міської ради, як балансоутримувача житлового будинку.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!