Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 квітня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів


4 квітня  2018 року                                                                                                                                        № 154


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень 
забудови земельних ділянок


Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити  та  надати  містобудівні   умови   і    обмеження    забудови земельної ділянки:

1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «УТН-ЧЕРНІГІВ» для будівництва багатопаливної автозаправної станції з автомийкою на орендованій земельній ділянці по вул. Івана Мазепи, 66 у м. Чернігові.

1.2. Фізичній особі - підприємцю Строку Андрію Андрійовичу для реконструкції власних нежитлових приміщень № 11 та № 12 першого поверху для улаштування закусочної «Піцерія» з автономним джерелом теплопостачання по вул. Незалежності, 15 у м. Чернігові.

1.3. Фізичній особі – підприємцю Кобченко Катерині Сергіївні для реконструкції орендованого нежитлового приміщення для улаштування кафетерію по просп. Миру, 24 у м. Чернігові.

1.4. Гришановій Ксенії Анатоліївні для реконструкції орендованого нежитлового приміщення для улаштування салону краси по просп. Миру, 27 у м. Чернігові.

1.5. Товариству з обмеженою відповідальністю «МЛП-ДРАЙВ» для реконструкції власного нежитлового приміщення для улаштування магазину продовольчих та непродовольчих товарів з кафетерієм по вул. Князя Чорного,  11а у м. Чернігові.

1.6. Комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська обласна лікарня» для реконструкції будівлі хірургічного корпусу КЛПЗ «Чернігівська обласна лікарня» по вул. Волковича, 25 в м. Чернігові (улаштування приймально-діагностичного відділення).

1.7. Корнух Євгенії Юріївні для реконструкції власного нежитлового приміщення для улаштування кафетерію по вул. Шевченка, 32 у м Чернігові.

1.8. Рудовському Геннадію Геннадійовичу, Рудовській Ірині Миколаївні для реконструкції   власної   житлової   квартири  № 5  по вул. Попудренка, 31а 

у м. Чернігові для улаштування двох окремих квартир.

1.9. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7»  для реконструкції частини власного нежитлового приміщення № 29 цокольного поверху для улаштування закусочної по вул. Незалежності, 15 у м. Чернігові.

1.10. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7»  для реконструкції частини власного нежитлового приміщення № 29 цокольного поверху для улаштування магазину продовольчих товарів по вул. Незалежності, 15 у м. Чернігові.

1.11. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7»  для реконструкції частини власного нежитлового приміщення № 29 цокольного поверху для улаштування офісу по вул. Незалежності, 15 у м. Чернігові.

1.12. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7»  для реконструкції частини власного нежитлового приміщення № 29 цокольного поверху для улаштування перукарні по вул. Незалежності, 15 у м. Чернігові.

1.13. Кощенко Яні Вікторівні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 50) по вул. Серьожнікова, 1 для улаштування офісу з окремим входом.

1.14. Ревко Марині Анатоліївні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 38) по вул. Рокоссовського, 25 для улаштування магазину непродовольчих товарів з окремим входом.

1.15. Повисок  Ганні Василівні для реконструкції власного житлового будинку з будівництвом надбудови мансардного поверху, з улаштуванням перукарні з окремим входом у частині приміщень першого поверху по просп. Миру, 198 в м. Чернігові з виділенням черговості:

перша черга - реконструкції власного житлового будинку з будівництвом надбудови мансардного поверху;

друга черга - реконструкція частини приміщень першого поверху для улаштуванням перукарні з окремим входом.

1.16. Товариству з обмеженою відповідальністю «ДЖЕНЕРАЛ ЛОГІСТІК ГРУП» для реконструкції орендованих нежитлових приміщень підвального поверху   для    улаштування   кулінарного   цеху   по     вул. Ремісничій, 28    у м. Чернігові.

1.17. Товариству з обмеженою відповідальністю «ДЖЕНЕРАЛ ЛОГІСТІК ГРУП» для реконструкції частини орендованих нежитлових приміщень першого    поверху    для    улаштування     закусочної     по вул. Ремісничій, 28 у  м. Чернігові.

1.18. Приватному підприємству «ПАЛЛАДА ТК» для реконструкції власної частини будівлі по вул. П’ятницькій, 4 для улаштування офісних приміщень.

1.19. Товариству з обмеженою відповідальністю «ЮСБ-Компані» для будівництва прибудови до адміністративно-виробничої будівлі для розміщення швейної майстерні по вул. Тичини, 71 у м. Чернігові.

1.20. Могильному Миколі Федоровичу для будівництва навісу до власної нежитлової будівлі на орендованій земельній ділянці по вул. Івана Мазепи, 62а (приміщення 3) у м. Чернігові.

1.21. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги по вул. Іллінська (від вул. Лісковицька до Іллінської церкви) в м. Чернігів.

1.22. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту дороги по вул. 1-ї Гвардійської Армії в м. Чернігів.

1.23. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги по вул. Доценка  (від вул. Рокоссовського до вул. Космонавтів) в м. Чернігів.

1.24. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги по вул. Красносільського  (від вул. Глібова до вул. Андрусенка) в м. Чернігів.

1.25. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради для будівництва АГЗП по вул. Незалежності в м Чернігові.

2. Внести зміни до пункту 10 розділу «Загальні дані»  містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від  09.11.2015 № 02-01/173 наданих управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для будівництва багатоповерхового житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями з автономним джерелом теплопостачання для розміщення кафе та підземних  гаражів для автомобілів по вул. Шевченка, 114/2 (будівельна адреса) на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

3. За результатами позапланової перевірки, проведеної Управлінням Державної архітектурно-будівельної Інспекції у Чернігівській області (рішення від 26 березня 2018 №  17), с к а с у в а т и  містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки від  15.02.2017 № 02-01/11, наданні товариству    з   обмеженою   відповідальністю    «ТЕКССИЛ»     для дооснащення існуючої АГНКС по улаштуванню газозаправного модуля скрапленого газу по просп. Миру, 283 на орендованій земельній ділянці у зв’язку з тим, що відповідно до Тимчасового порядку використання території м. Чернігова дана земельна ділянка знаходиться в зоні Р-1 (зона садівничих товариств з орієнтацією на поступове переведення у житловий фонд).

4. За результатами позапланової перевірки, проведеної Управлінням Державної архітектурно-будівельної Інспекції у Чернігівській області (рішення від 28 березня 2018 №  21), с к а с у в а т и  містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки від  04.01.2018 № 02-01/3, наданні товариству з обмеженою відповідальністю "ДАР-С" для реконструкції автозаправної станції з улаштуванням автомобільного газозаправного пункту по вул. 77 Гвардійської дивізії, 1 у зв’язку з тим, що відсутні спеціальні погодження (відповідно до Тимчасового порядку використання території м. Чернігова дана земельна ділянка знаходиться в зоні ГД-2 – другорядна громадсько-ділова зона, запланований об’єкт відноситься до допустимих видів забудови та використання, які потребують спеціальних погоджень); відповідно до схеми використання земельної ділянки запланований АГЗП запроектовано з порушеннями діючих нормативних документів.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Атрощенка О. А.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!