Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 квітня 2018 р.

Рішення виконкому "Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло, скасування розпорядження органу приватизації з подальшим анулюванням свідоцтва про право власності на житло, скасування пункту 2 рішення виконавчого комітету міської ради від 4 липня 2017 року № 274"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 квітня 2018 року                        м. Чернігів                   № 150


Про видачу дубліката свідоцтва
про право власності на житло,
скасування розпорядження 
органу приватизації з подальшим 
анулюванням свідоцтва про право 
власності на житло, скасування
пункту 2 рішення виконавчого 
комітету міської ради від 4 липня 
2017 року № 274


Відповідно до статті 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши заяви громадян, за пропозицією комісії з питань приватизації житла виконавчого комітету Чернігівської міської ради про  видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло, скасування розпорядження органу приватизації з подальшим анулюванням свідоцтва про право власності на житло, скасування пункту 2 рішення виконавчого комітету міської ради від 4 липня 2017 року № 274, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Дозволити відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради (Католик М. А.) виготовити та видати дублікат свідоцтва про право власності на житло у зв’язку:

1.1. із втратою оригіналу:

- від 31 січня 2007  року,  за  адресою: вул. Івана Мазепи, буд. № …,             кв. № …, м. Чернігів, на ім’я: Тренковської Надії Панасівни, Тренковського Миколи Ілліча;

- від 5 травня 1993  року,  за  адресою: вул. 1-ї Гвардійської Армії,        буд. № …, кв. № …, м. Чернігів, на ім’я: Коритько Євдокії Степанівни, Коритька Василя Івановича;

- від 29 грудня 2008  року,  за  адресою: вул. Генерала Бєлова, буд. № …, кв. № …, м. Чернігів, на ім’я: Юрікової Ніни Василівни, Юрікова Андрія Віталійовича.

1.2. із пошкодженням оригіналу:

- від 10 листопада 1999  року,  за  адресою: 2-й провулок Тракторний, буд.  № …,  кв.  № …, м. Чернігів, на ім’я: Майбороди Людмили Іванівни, Майбороди Михайла Михайловича, Майбороди Наталії Михайлівни, Майбороди Андрія Михайловича.

2. Відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 12 грудня 2017 року № 552 “Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів” та у зв’язку з поліпшенням житлових умов шляхом отримання житла за адресою: вул. Доценка, буд. № …, кв. № …, м. Чернігів, за умови передачі територіальній громаді міста Чернігова у встановленому законом  порядку житла по вул. Волковича, буд. № …, 1/10 частина кв. № …,   м. Чернігів, скасувати розпорядження органу приватизації від 18 лютого 2002 року № 288 на приватизацію цього житла на ім’я Трихліб Любові Петрівни та анулювати свідоцтво про право власності. 

3. Відповідно до постанови Апеляційного суду Чернігівської області від 20 грудня 2017 року, якою було скасоване рішення Деснянського районного суду м. Чернігова від 02 вересня 2016 року, скасувати пункт 2 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 4 липня 2017 року № 274 про скасування розпорядження органу приватизації  Деснянської районної ради від 23 лютого 2011 року № 6-06/117 про приватизацію житла та визнання недійсним свідоцтва про право власності на квартиру № … будинку № … по вулиці Олексанра Молодчого в м. Чернігові від 2 березня 2011 року на ім’я: Ларченко Жанни Юріївни, Смирнова Павла Юрійовича.  

4. Інформацію, що викладена в рішенні, розмістити на офіційному веб-порталі  Чернігівської міської ради.  

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.


 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

  Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!